Sök jobbet
1 Lediga jobb

Large Accounts Manager till Moog!

Moog är en världsledande specialist på system med precisionsrörelse, och våra produkter speglar den kultur som våra medarbetare omfamnar – en kultur där möjligheten att lösa ett utmanande problem alltid välkomnas. Vår verksamhet är inom; flygplan, rymd & försvar och industri.

Rollen

Gå med i ett ledande internationellt ingenjörsföretag i en av de viktigaste rollerna i Skandinavien, Large Account Manager. Detta är en nyckelroll för en erfaren, målinriktad säljingenjör med minst 5 års försäljningserfarenhet med ingenjörsexamen i bagaget. Där minst 3 av dessa år är med ansvar för stora konton, troligen i roller som KAM eller Senior KAM. Den framgångsrika kandidaten kommer sannolikt att ha tidigare erfarenhet av försäljning inom industriell försäljning, helst inom området hydraulik och rörelsestyrningslösningar.
Du kommer att ansvara för många av våra största och viktigaste kunder baserade i södra Sverige och norra Danmark. Dessutom kommer du att tillämpa kunskap för att öka försäljningen i befintliga OEM- och slutkunder på den svenska marknaden.
Du kommer även att ha ett starkt samarbete tillsammans med våra applikationsingenjörer baserade i Tyskland.

Positionens omfattning:

  • Hantera och utveckla din region försäljningsmässigt med lämpliga utvecklingsstrategier
  • Sätt försäljningsstrategier, implementera och genomföra dessa
  • Utöka befintliga och nya konton i den överenskomna regionen med fokus på rörelsestyrningslösningar.
  • Utveckla systematiska synergier inom den tillgängliga produktportföljen
  • Planera och genomföra försäljningsaktiviteter för att uppnå identifierade försäljningsmål. Säkra lönsam försäljning inom den överenskomna prispolicyn och hantera den kommersiella konkurrensen
  • Utveckla och upprätthålla korrekt information om försäljningsprognoser och rapportera regelbundet till ledningen om segmentets resultat. Förstå och övervaka kunder, applikationsmarknader och konkurrenter.
  • Använda CRM som ett kärnverktyg för att planera, följa upp och redovisa resultat
  • Ständigt utveckla egna färdigheter med fokus på försäljning och affärsutveckling
  • När det behövs, supportkollegor i säljteamet för att uppnå teamets försäljningsmål

I rollen du snart kommer att ha, kommer det vara du och en kollega baserad i Norden, vilket vi hoppas att du ser som en stor möjlighet att utforma strategierna inom försäljning på de nordiska marknaderna. Det innebär också att du i framtiden har möjligheten att ha en stark utvecklingskurva. Rollen kräver resor, och ungefär hälften av tiden kommer att tillbringas på vägarna, maximalt 6-8 nätter borta varje månad tillsammans med regelbundna besök varannan till var tredje månad på huvudkontoret i Tyskland.

Är det du?

I denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper att vara av stor betydelse! Du är kommunikativ i din natur och strävar alltid efter en hög nivå av lösningsorientering. Du kan arbeta på egen hand och organiserar ditt arbete självständigt. Eftersom Moog är en global organisation söker de nya teammedlemmar som är öppna för att utvecklas på internationella marknader.

Du har minst 5 års tillgångserfarenhet inom en liknande roll från relaterad bransch. Vi tror att minst 3 av dessa år har roller som KAM eller Senior KAM. Vi kräver att du har flera års erfarenhet av att hantera stora konton på egen hand. Kunskaper i hydraulik och elektromekanik skulle vara att föredra men inte nödvändigt. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av distributörs- och OEM-verksamhet.

Du har en kandidatexamen i ingenjörsvetenskap eller närliggande område, även om tidigare relevant försäljnings- och teknisk erfarenhet är lika viktig. Du har hög analytisk förmåga, men vi värdesätter också ditt kommersiella tänkesätt, tillsammans med en stark förhandlingsskicklighet och ett affärsorienterat förhållningssätt när det gäller att se kopplingen mellan affärs- och riskhändelser. Dessutom har du en stark problemlösningsförmåga och förmåga att avsluta affären. Du är lika bekväm i både affärs- och tekniksammanhang, interagerar med chefer och tekniker på ett naturligt vis.

Utmärkta kunskaper i engelska och svenska, både muntliga och skriftliga, är avgörande. Dessutom förväntar vi oss att du har utmärkta presentationsförmåga.

Vill du veta mer?

I denna process samarbetar Moog Industrial Group med Level Recruitment. För att ansöka, klicka på knappen Ansök. Om du har några frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller stina.koskijev@levelrecuritment.se, observera att inga CV kommer att tillåtas via e-post. Vi välkomnar sökande från hela Sverige!

Nyckelord: Teknisk försäljning, KAM, Senior KAM, stora konton, säljare, ingenjör, teknik, tillverkning

Om företaget

Moog is a world leading developer, manufacturer and supplier of electric, hydraulic and hybrid technologies. More than 11,000 employees in 22 countries are working on our customized and high quality product portfolio. In Europe our focus is on industrial applications. Our corporate culture is characterized by innovation and customer proximity as well as the creativity and passion of our employees.


Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Helsingborg
Om företaget

Moog is a world leading developer, manufacturer and supplier of electric, hydraulic and hybrid technologies. More than 11,000 employees in 22 countries are working on our customized and high quality product portfolio. In Europe our focus is on industrial applications. Our corporate culture is characterized by innovation and customer proximity as well as the creativity and passion of our employees.

Large Accounts Manager till Moog!

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}