Sök jobbet
1 Lediga jobb

Design Manager till Bravida, Stockholm

Är du en driven ledare som med stort engagemang vill utveckla organisationen och dina medarbetare att alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Då tror vi att tjänsten som Design Manager till deras avdelning PMO på Bravida kan vara rätt för dig!

Om jobbet

Som Design Manager ansvarar du för att leda, samordna och engagera personalen inom projektet. Du kommer att ansvara för detaljerad planering, genomförande och uppföljning.

Vidare ska du vara behjälplig för utförande av byggarbetsmiljösamordning, att planera och lämna underlag om detaljerade tider gällande projektering, konstruktion, tillverkning och andra samordnande aktiviteter. Design Managern ska även planera de resurser som krävs för genomförande av projektering, konstruktion och samordnande aktiviteter.

Det ingår också i Design Managern arbetsuppgifter att planera och följa upp det tekniskdokumentationsupplägget. Andra arbetsuppgifter än ovan förekommer i projektet, det krävs därav en flexibilitet i rollen för att leva upp till beställarens krav.

Befogenheter och ansvar:

Design Managern har rätt att besluta om det tekniska utförandet för projekten. Rollen innebär resultatansvar för sin del av entreprenaden. Det ingår även ledarskap över medarbetarna i tjänsten samt delvis operativt arbete. Du rapporterar till Head of Engineering Design.

Vem är du?

Vi tror att du är Civil- eller högskoleingenjör inom byggnads/installationsteknik eller motsvarande, erfarenhet av projektering inom design samt van att leda och samordna projektering i större och komplexa projektorganisationer.

Det är meriterande med erfarenhet från ett eller flera områden såsom exploateringsprojekt, byggprojekt, berg/tunnel, väg och mark, design, El, VS el VA. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort.

För att lyckas i rollen tror vi att du är kommunikativ och besitter hög social kompetens. Du är driven, ambitiös och besitter stort engagemang samt tror att ledarskapet är en viktig del i en lyckad projektering. Du är ödmjuk, trygg och stabil som ledare.

Vårt erbjudande

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Bravidas projektledningskontor (PMO) har grundats för att leda och övervaka framgångsrik leverans av stora och komplexa projekt inom både den svenska och internationella marknaden. Vårt projektledningskontor fungerar som ett sammanhängande gränssnitt mot kunden, som innehåller nyckelpersoner och specialistresurser samt ett brett nätverk av konsulter och affärspartners.

Vår meritlista inom detta område består av till exempel Norra länken, Södra länken, Stockholms Citybana och datacenter som Facebook i Luleå. Ur vårt designarbete på E4 Förbifart Stockholm kom ett nytt tillvägagångssätt för BIM och modellering som kombinerar 3D-modellerna med data om kostnad och tidsplan för att skapa en informationsrik 5D BIM-modell. Detta behändiga verktyg återkopplar till vår strategi för att hantera stora projekt och banar vägen till framgång för både nuvarande och framtida projekt. Och nu – Nya Tunnelbanan, där du kommer att ha en viktig och utvecklande roll.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se


Kontaktperson Mikaela Hansson +46812050425
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Stockholm
Om företaget

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Design Manager till Bravida, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}