På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Marketing Communication Coordinator till Belimo, Stockholm

Vill du arbeta i ett innovativt och expansivt företag som är i framkant när det gäller energi- och hållbara lösningar? Är du en skicklig marknadskommunikatör som trivs med att arbeta kreativt och varierad? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten

Belimo är världsledande på marknaden för utveckling, produktion och försäljning av fältenheter för energieffektiv styrning av värme-, ventilations- och luftbehandlingssystem. Företaget grundades 1975 och sysselsätter ungefär 2 200 personer i över 80 länder.
Vi söker nu en Marketing Communication Coordinator till kontoret i Sverige som kommer arbeta kreativt med marknadsanpassningar samt aktivering på den svenska marknaden. Du kommer även ansvara för översättningar av textmaterial och det är därför viktigt att du har ett intresse samt fallenhet för språk.

Du blir en del av ett företag som arbetar långsiktigt, som är kvalitetsmedvetna i alla led och med en stöttande och hjälpsam intern kultur.

I ditt ansvar ingår det exempelvis att:

  • ta fram årlig medieplan och marknadsaktivitetsplan tillsammans med Head of Technical & Marketing Support.
  • ta fram och bearbeta digitalt och tryckt material; exempelvis annonser, produkt-/marknadsföringsmaterial, pressmeddelanden och nyhetsbrev.
  • arbeta med översättning av tekniskt- och marknadsföringsmaterial från engelska till svenska.
  • planera och aktivera kampanjer, koordinera framtagande av mässmaterial och stötta internt i samband med produktlanseringar.
  • utveckla innehåll på digitala plattformar och i sociala medier i samordning med Head of Technical & Marketing Support och Belimo HQ i Schweiz.
  • ta en aktiv roll tillsammans med dina kollegor i att främja en kultur av förtroende och ansvar samt utveckla Belimo Sveriges långsiktiga verksamhet.

Du kommer rapportera till Head of Technical & Marketing Support och tjänsten är placerad på Belimos kontor i Nacka. Belimo Sverige består av 12 personer och utöver moderna kontorsutrymmet består byggnaden av ett lokalt lager för snabb leverans inom Sverige och en utställningslokal som visar det allra senaste.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis kommunikation, marknadsföring, PR eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet från liknande roll inom marknadskommunikation och är van att leda och koordinera marknadskommunikationsprojekt. Du har ett generellt teknikintresse och förståelse för hur det är att arbeta B2B och i en internationell miljö. Har du erfarenhet från en B2B industriell miljö är det önskvärt.

Praktisk erfarenhet av InDesign, WordPress, Microsoft Office är ett krav och har du även erfarenhet av att arbeta med SAP och/eller CRM ser vi det som ett plus.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Har du kunskaper i tyska är det är plus.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en självgående, serviceinriktad och flexibel person. Du har ett strukturerat arbetssätt med ett lösningsorienterat förhållningssätt och är en duktig kommunikatör med fallenhet för språk och text. Slutligen söker vi en målinriktad lagspelare som har förmågan att bygga förtroende och starka kundrelationer. Som en del av en mindre organisation måste du vara öppensinnad och villig att stötta på andra områden när det behövs.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Belimo med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Belimo är ett innovativt och börsnoterat cleantech-företag från Schweiz med över 2000 anställda runt om i världen och flera internationella underavdelningar och distributionsföretag. Som global marknadsledare inom utveckling, produktion och försäljning av ventiler, ställdon och givare för styrning av värme-, ventilations- och luftbehandlingssystem hjälper vi våra kunder med innovativa och energioptimerade lösningar.Kontaktperson Sissel Strand
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Nacka
Om företaget

Belimo är ett innovativt och börsnoterat cleantech-företag från Schweiz med över 2000 anställda runt om i världen och flera internationella underavdelningar och distributionsföretag. Som global marknadsledare inom utveckling, produktion och försäljning av ventiler, ställdon och givare för styrning av värme-, ventilations- och luftbehandlingssystem hjälper vi våra kunder med innovativa och energioptimerade lösningar.

Marketing Communication Coordinator till Belimo, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}