På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

BIM-Samordnare med CAD-kompetens till Tysklinds, Tyresö

Är du BIM-samordnare eller en fullfjädrad CAD-specialist och redo för nästa utmaning? Vill du arbeta i ett dynamiskt företag som präglas av korta beslutsvägar, en mycket trivsam stämning och i en roll där du får ta ett stort ansvar? Då kan detta vara rollen för dig!

Om tjänsten

Som BIM-samordnare på Tysklinds kommer du att ansvara för löpande support och användarstöd till de anställda i AutoCAD, MagiCAD samt på sikt också Revit. Du blir den interna Superusern i som kan stötta verksamheten i både metodik- och programfrågor. Idag finns på Tysklinds både verksamhet inom VVS och EL- konstruktion vilket också innebär att du kommer att verka i en både bred och spännande miljö. Som BIM-samordnare har du både ett strategiskt och operativt ansvar för att stötta dina kollegor i deras dagliga utmaningar, både vad gäller enklare felsökning i ovan nämnda programvaror. Ungefär hälften av din tid kommer du dessutom få möjlighet att arbeta med enklare projektering.

I rollen ingår:

  • Stötta konstruktörer i projektspecifika frågor
  • Utveckla det interna CAD- och BIM-arbetet och genom omvärldsbevakning säkerställa att Tysklinds ligger i framkant både avseende teknik och system.
  • Ta fram ritningsdefinitionsfiler utifrån kundkrav och ansvara för övergripande modellsamordning
  • Föreslå förändringar och också driva igenom dessa
  • Licenshantering

På Tysklinds blir du del en välkomnande och trevlig företagskultur i en platt organisation med korta beslutsvägar. Utöver trevliga kollegor erbjuds du både goda anställningsvillkor och en trygg anställning på Sveriges äldsta VVS-konsultbolag som också två år i rad blivit utsedda till årets VA-superföretag i Tyresö. Tjänsten är placerad i Tysklinds trevliga lokaler i centrala Tyresö.

Är det här du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll och då med fokus på att stödja och supportera användare i AutoCAD och MagiCAD. Du har mycket goda kunskaper i dessa båda och har du dessutom arbetat med Revit är det ett stort plus. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik och IT och att du därmed på sikt också kan ta dig an och ansvara för administration kring IT-relaterade problem internt.

Du har troligen någon form av utbildning inom aktuellt område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Har du också tidigare erfarenhet av projektering är det en stor fördel, detta är dock inget krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper vilka också kommer att vara avgörande för att bli framgångsrik i denna tjänst. Vi söker dig som trivs i en roll där du kommer att ha många kontaktytor och där du får ta ett stort ansvar för att driva arbetet framåt. Du har en mycket god struktur i ditt arbete och är en kreativ problemlösare som också är ansvarstagande. Med stor entusiasm tar du dig an och utvecklar din yrkesroll.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar företaget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: MagiCAD, Revit, AutoCAD, BIM, Samordning, koordinator

Om företaget
Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. Tysklinds El-konsult startades 1989 och är ett helägt dotterbolag till Tysklinds. I dagsläget arbetar drygt 20 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.

Kontaktperson Carolina Eskengren 08-120 50 427
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort Tyresö
Om företaget
Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. Tysklinds El-konsult startades 1989 och är ett helägt dotterbolag till Tysklinds. I dagsläget arbetar drygt 20 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.

BIM-Samordnare med CAD-kompetens till Tysklinds, Tyresö

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}