Rekryteringsbloggen

Tillbaka till alla blogginlägg
Feedback Level Recruitment
16 januari 2022, av Level Recruitment

Feedback kommer alltid stå högst upp på vår önskelista

Sedan start har Level Recruitments målsättning varit att leverera långsiktiga lösningar av hög kvalitet. Vi är övertygade om att vägen dit behöver genomsyras av en transparent dialog med våra kunder – och uppföljning av hur väl vi håller vad vi lovar.

Som kund till oss kan du förvänta dig en transparent och tydlig dialog med våra rekryteringskonsulter. Du kommer att få de senaste uppdateringarna om hur vi ligger till, vare sig det gäller positiva besked eller ej. För att avgöra om vi hittat rätt matchning guidar vi dig genom hela rekryteringsprocessen och finns kvar ytterligare ett halvår efter att tjänsten blivit tillsatt. Från din sida önskar vi så mycket information som möjligt. Det är så vi bygger framgångsrika samarbeten.

Det värdefullaste verktyget i lådan är feedback

På en rörlig arbetsmarknad där ingenting är statiskt behöver vi ständigt anpassa och förbättra våra processer. Feedback är det mest värdefulla verktyget vi har. Tack vare feedback från våra anställda uppdaterade vi vår kontorsmiljö i syfte att skapa rätt förutsättningar för en höjd leverans – och tack vare feedback från våra kunder har vi förbättrat vår rekryteringsprocess kontinuerligt. Faktum är att vi alltid ber våra kunder att utvärdera genomförda uppdrag.

Berörda parter får bedöma oss på en skala från ett till fem, där fem avser högst betyg, på nedanstående punkter:

  1. Information om rekryteringsprocessens olika steg innan uppdragets start.
  2. Rekryteringskonsultens förståelse för rollen.
  3. Kvalitet på kravprofil, annons, kandidatpresentationer och referenssammanfattningar.
  4. Träffsäkerhet på kandidaterna.
  5. Kommunikation under processens gång.

Vad säger kunderna om våra rekryteringsprojekt?

Undersökningen 2020-2021 visar att 76 procent av våra kunder instämmer helt om att de blivit informerade om rekryteringsprocessens olika steg innan uppdraget startade och 83 procent gav oss högsta betyg avseende kommunikationen under processens gång. Vad gäller kundernas helhetsomdöme för våra genomförda rekryteringsprojekt ligger vårt snittbetyg på 4,56 av 5. Responsen betyder mycket för oss och är ett tydligt kvitto på att vi befinner oss på rätt väg – men vi fortsätter sträva framåt.

Feedback kommer alltid att stå högst upp på vår önskelista, oavsett om den är positiv eller negativ. Vi läser vartenda ord och blundar inte för missnöje utan ser det som ett värdefullt tillfälle att upptäcka hur vi kan bli en ännu bättre samarbetspartner. Välkommen att göra din åsikt hörd – tillsammans adderar vi mervärde. Kontakta oss här

Feedback kommer alltid stå högst upp på vår önskelista

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}