Tillsatt

EnterCard söker en driven jurist inom marknadsrätt!

Företaget

EnterCard är ett ledande betal- och kreditkortsföretag på den nordiska marknaden. EnterCard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank,som sedan juli 2005 ger ut och marknadsför kort och delbetalningar genom partnerprofilerade kort. EnterCard är ett ledande företag på den nordiska marknaden.och hanterar över 1,5 miljoner kort. EnterCard har över 270 anställda i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Trondheim och Helsingfors.

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare EnterCard söker vi nu en driven jurist med ett par års erfarenhet av arbeta med marknadsrätt. EnterCard lägger stor vikt vid att marknadsföringskampanjer sker på ett tillbörligt sätt och att de juridiskt granskas innan de publiceras. Av den anledningen söker vi nu en jurist vars fokus kommer att ligga på att granska marknadsföring av konsumentkrediter, avtalsvillkor, utreda och arbeta med riskanalys av olika typer av legala risker. Du kommer att rapportera till Head of Legal and Compliance i Sverige. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

  • granska marknadsföringsmaterial före publicering
  • stötta marknadsavdelningen i konsument- och marknadsrättsliga frågor
  • delta i avtalsförhandlingar
  • upprätta avtal

Vidare ingår att:

  • handlägga klagomål
  • guida medarbetare i efterlevnad av uppsatta lagar och regler i nära samarbete med Compliance
  • erbjuda utbildning och stöd kring övriga legala ärenden till organisationen

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som har minst ett till två års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med marknadsrättsliga frågor. Har du tidigare arbetat med att bedöma ärenden kring konsumentkrediter är det ett stort plus. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med konsument- och marknadsrättsliga ärenden på ex myndighet, bank eller advokatbyrå. Vidare ser vi att du har god förståelse för hur personuppgifter får behandlas.

Utbildning/kvalifikationer:

  • Jur.kand.-examen från universitet och gärna tingsmeritering
  • Flytande engelska och svenska i tal och skrift. Det är en fördel om du kan ytterligare ett nordiskt språk

Vi söker en social och prestigelös jurist som tycker om att samarbeta nära andra människor. Du kan sätta ditt arbete i relation till affärsverksamheten och tycker om att ha kontakt med både interna och externa parter.

Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och strävar alltid efter att nå den bästa affärsnyttan.


Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm