Headhunting light

Kontakta oss

Headhunting light

Sitter din nästa medarbetare hos en konkurrent? När du vill kontakta en person från ett annat företag! Level erbjuder tjänsten Headhunting light. Målet med tjänsten är att en eller flera kandidater ska söka en tjänst på ditt företag.

För Level innebär Headhunting light att vi kontaktar av dig namngivna personer. Det är en tjänst som passar dig när du inte själv känner att du kan kontakta dessa personer på grund av exempelvis etiska eller konkurrensmässiga skäl. Genom en professionell och diskret approach kontaktar Level kandidaterna.

Headhunting light är uppdelat i tre steg:

Steg 1 Kontakt med kandidat

Level genomför en telefonintervju för att säkerställa att intresse finns. Om intresse finns informeras kandidaten om tjänsten och det aktuella företaget.

Steg 2 Återkontakt kandidat

Level kontaktar åter kandidaten för att ta reda på om kandidaten vill gå vidare. Om så är fallet meddelar Level kandidaten att CV och presentation kommer att skickas till kunden.

Steg 3 Kund tar över process

Det sista stegen innebär att du som kund själv tar över kontakten med kandidaten.

Uppdraget anses som slutfört när kandidaten söker tjänsten eller när kandidaten under processen väljer att tacka nej.

Headhunting light

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}