Rekrytering av chefer med personalansvar

Till Level Executive

Rekrytering chefer & ledare

Vi vill att du ska känna skillnad mellan oss och andra aktörer på marknaden när vi hjälper er med rekrytering av chefer & ledare. Av den anledningen jobbar vi kontinuerligt med att förbättra vår process och vår kommunikation. Vår målsättning är att vara konsultativa, personliga och enkla att samarbeta med. Om du tillåter, vill vi också gärna utmana dig att våga tänka i nya banor. Vår process skapar trygghet och långsiktiga relationer. Det är därför så många av våra kunder väljer att återkomma till oss.

När ni lägger en rekrytering av chefer i våra händer och ger oss förtroendet att bli ert förlängda varumärke mot marknaden är vårt mål att ni ska känna full trygghet. Genom att investera tid i att förstå företagets affär, utmaningar, värderingar och kultur kan vi identifiera kärnan i rekryteringsbehovet. På så sätt blir vi träffsäkra i våra rekryteringar. Vår erfarenhet har vi lärt oss vilket arbetssätt som fungerar bäst för att hitta och attrahera kandidater som inte aktivt söker nytt jobb. Du kan räkna med vårt fulla engagemang och en stor portion kreativitet i samarbetet med oss.

För att få en djup inblick i kandidatens ledarprofil, drivkrafter och potential arbetar vi med några av marknadens främsta testverktyg i rekryteringsprocessen. Förutom att säkerställa kandidatens formella kompetens lägger vi stor vikt vid att kartlägga personens egenskaper, attityd, möjligheter och risker. Vår erfarenhet säger att det är då en rekrytering har bäst förutsättningar att bli riktigt lyckad i längden.

Vår Executive Check inkluderar en grundlig, 360-gradig referenstagning där vi kontaktar tidigare chefer, medarbetare och underställd personal. Vidare genomförs en bakgrundskontroll vars omfattning baseras på tjänstens karaktär. Vår kunskap om personen och den kompetensprofil ni får av oss om er potentiella ledare ger god stöttning inför den viktiga onboardingprocessen. Genom vår avslutande onboardingrapport hjälper vi er att minimera startsträckan och bidrar till en effektiv och lyckad start för båda parter.

Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering med search och har under åren genomfört tusentals rekryteringar. Våra rekryteringskonsulter har en tung och gedigen erfarenhet av att rekrytera tunga ledare och nyckelpersoner inom svenskt näringsliv.

Rekryteringar av chefer med personalansvarig genomför vi via vårt varumärke Level Executive.

Rekrytering av Chefer & Ledare

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}