På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Rekryteringsbloggen

Tillbaka till alla blogginlägg
27 maj 2019, av Level Recruitment

10 år, tusentals rekryteringar & en ny hemsida senare

Under tio år har Level Recruitment hjälp företag och kandidater att hitta varandra! Nu när ett decennium har passerat firar vi bland annat med att lansera en ny hemsida där vi dessutom byter skepnad. I det här blogginlägget passar vi på att reflektera över den tid som har gått och blicka framåt mot vad framtiden har att erbjuda!

Tiden går fort när man har roligt…

I år firar vi på Level Recruitment vårt 10-årsjubileum. Under våra tio år har vi genomfört tusentals rekryteringar av specialister och chefer, vilket vi är mycket stolta över. Från start har vi strävat efter att vara ärliga, transparenta och tydliga mot våra kunder – och alltid sätta kvaliteten i centrum!

Vi har växt till ett av de största renodlade rekryteringsföretagen i Sverige, med målet att alltid leverera långsiktiga lösningar till våra kunder, vare sig det är inom offentlig eller privat sektor. För att markera att ett kapitel slutar och ett nytt börjar, passar vi nu dessutom på att lansera vår nya hemsida – där du själv kan ta del av några av våra lyckade rekryteringar som finns som referensuppdrag.

Ett nytt kapitel tar form

Under det kommande året får vi förhoppningsvis möjlighet att hjälpa fler kunder och kandidater att hitta varandra i nya branscher. En avgörande faktor som har format oss till det företag vi är idag, är att vi har valt att jobba som specialister inom olika branscher. Vi har satsat på att bli specialister på att rekrytera specialister (och chefer med vårt andra varumärke Level Executive), men inom olika områden.

Idag är vi verksamma inom såväl bygg- och fastighet som IT, marknad och ekonomi. Våra medarbetare är experter med lång erfarenhet av rekrytering – och vi strävar efter att alltid ha en professionell framtoning och hög kvalitet på allt vi tar oss för. När det kommer till kundnöjdhet ligger vi på 4,3 på en 5-gradig skala, vilket vi är stolta över, samtidigt som vi ständigt jobbar på att bli ännu bättre. I och med våra 10 år har vi också nått AAA i kreditvärdighet hos Bisnode Soliditet.

Vi ser fram emot de möjligheter som framtiden har att erbjuda. Målet är att fortsätta växa med såväl befintliga som nya kunder – med samma kvalitetsfokus som vi har idag. Vi kommer fortsätta jobba med det vi är bäst på och känner oss trygga med - rekrytering av specialister och chefer.

10 år, tusentals rekryteringar & en ny hemsida senare

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}