På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Rekryteringsbloggen

Tillbaka till alla blogginlägg
6 april 2022, av Level Recruitment

Kvalificerad rekrytering bär frukt – så hjälper Level Recruitment Talga Group med svårfångade kandidater

Talga Group producerar anodprodukter för grönare litiumjonbatterier. Med ett utmanande geografiskt läge i norr, var bolaget i behov av en svårfångad kandidat till en viktig position. Valet av partner föll då på Level Recruitment, som hjälpte bolaget med en kvalificerad anställning. 

När Talga Group var i stort behov av att rekrytera en Mechanical Engineer till sitt kontor i Luleå, föll valet på Level Recruitment som samarbetspartner. Ett samarbete bolaget är tacksam över, då det möjliggjort en anställning som annars varit omöjlig.

– Det är annorlunda att rekrytera till Norrbotten och Luleå, än vad det är till Stockholm. Att då anlita en rekryteringsfirma som har sitt säte i Stockholm är inte alltid självklart, men Level Recruitment, med erfarenhet av att rekrytera i branscher likvärdiga de i Norrbotten har de verkligen den kompetens som krävs, berättar Eva Pijnenburg, People & Culture Manager på Talga Group.

Rekrytering som gör skillnad

Level Recruitment har, på kort tid, lyckats med en första framgångsrik rekrytering till Talga Group, och Eva berättar vidare om bakgrunden till samarbetet.

– Den professionalism och kompetens som Level har vill jag nyttja så mycket jag kan, men de är också alltid tydliga i sina leveranser. Jag kan alltid lita på dem, ett förtroende vi byggt upp mellan varandra även genom tidigare tillfällen i min karriär.

Det är inte bara en kvalificerad rekrytering som gör skillnad i samarbetet.

– Vi har en ömsesidig förståelse för varandra genom rak och tydlig kommunikation. Det är viktigt att se på rekrytering som ett samarbete, och det gör Level Recruitment.

Agil lyhördhet

Ibland kan målsättningar för rekryteringsprocessen förändras. Bolag kan behöva gå i en annan riktning, eller använda en annan håv, för att fånga in en ny sorts kandidat. Den agila lyhördheten är det som gör att Level Recruitment står ut från mängden – och hittar kandidaterna som också gör det.

– Alltifrån att vara snabba på att ta till sig av våra önskemål och att ge svar, till ett otroligt gott bemötande och en närvaro när svårare tjänster kräver fler uppdateringar under processen.

På kort sikt har Level Recruitment hjälpt Talga Group med en kvalificerad anställning, som redan bidragit till företagets utveckling. På längre sikt ser bolaget fram emot fortsatt lyckosamma rekryteringar, med den senaste som ett spännande startskott.

Kvalificerad rekrytering bär frukt – så hjälper Level Recruitment Talga Group med svårfångade kandidater

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}