Rekryteringsbloggen

Tillbaka till alla blogginlägg
12 december 2016, av Level Recruitment

Er julklapp till oss!

2016 har snart passerat och vi summerar till över 240 genomförda rekryteringar i år!

Under året har vi löpande genomfört en kundutvärdering för att skapa oss en bild av vad vi gör bra – och vad vi kan göra bättre. Resultatet blev en riktigt uppskattad julklapp. På frågan “Hur nöjda är ni med Level avseende den genomförda rekryteringen” graderade ni oss till 4,5 på en femgradig skala. Det som ni rankar högst hos oss är vår kommunikation där ni ger oss 4,7 av 5,0 möjliga. 77% av våra kunder ger oss här högsta betyg! För oss är detta ett fantastiskt kvitto på att nöjet inte bara har varit på vår sida.

Det som ni rankar högst hos oss är vår kommunikation där ni ger oss 4,7 av 5,0 möjliga.

Vad tar vi med oss från utvärderingen? Den feedback vi har fått är att vi fortfarande kan utvecklas och bli vassare på är att attrahera den nischade kompetens ni kunder efterfrågar. Som marknaden ser ut idag när kandidater kan välja och vraka bland attraktiva jobberbjudanden behöver vi tillsammans med er kunder sätta upp krav och önskemål på personer som går att finna och attrahera. Här får vi idag betyget 4,0 på samma femgradiga skala, vilket många bolag skulle vara väldigt nöjda med, men inte vi. Vi vill fortsätta att utvecklas och bli ledande på marknaden när det gäller att attrahera toppkandidater till våra kunder. Hur kan vi göra det? Jo, genom en bra analys av marknaden skapar vi oss förståelsen kring vart kompetensen finns och vad kandidater efterfrågar. Genom en tydlig dialog med våra kunder skapar vi sedan förutsättningarna för att lyckas.

Vi vill fortsätta att utvecklas och bli ledande på marknaden när det gäller att attrahera toppkandidater till våra kunder.

Förutom att vår undersökning har lärt oss en del om oss själva, fyllde den även ett gott syfte. För varje svar ni skickade in har vi skänkt 50 kronor till Barncancerfonden, en insamling som hittills har resulterat i en betydande summa. Tack för det!

Med detta sagt vill vi önska en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År – vi ses i januari!

Patrik Smith
VD

Er julklapp till oss!

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}