Kolla in vår nya kunskapsbank, fylld med information och guider att ladda ned. Till Kunskapsbanken

Headhunting

Önskar du rekrytera över en medarbetare från ett annat företag? Level kan då erbjuda dig tjänsten Headhunting light. Målet med tjänsten är att en eller flera av dig namngivna kandidater skall söka en tjänst på ditt företag.

För Level innebär Headhunting light att personer redan namngivna av dig som kund kontaktas. Detta kan ibland krävas då du själv inte känner att du kan kontakta dessa personer på grund av exempelvis etiska eller konkurrensmässiga skäl. Genom en professionell och diskret approach kontaktar Level dessa kandidater.

Uppdraget anses som slutfört när kandidaten söker tjänsten eller när kandidaten under processen väljer att tacka nej. Headhunting light är uppdelat i tre steg:

Steg 1 Kontakt med kandidat

Level genomför en telefonintervju för att säkerställa att intresse finns. Om intresse finns informeras kandidaten om tjänsten och det aktuella företaget.

Steg 2 Återkontakt kandidat

Level kontaktar åter kandidaten för att ta reda på om kandidaten vill gå vidare. Om så är fallet meddelar Level kandidaten att CV och presentation kommer att skickas till kunden.

Steg 3 Kund tar över process


Ladda ner våra kostnadsfria guider inom rekrytering: