På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Rekrytering inom HR & Personal

Kontakta oss

Rekrytering inom HR & Personal

Värdegrundsskapande och kärnan i bolaget eller en administrativ funktion?

Synen på HR-avdelningen är många.

Vem ser till att företaget arbetar mot samma mål och värderingar men också fokuserar på företagets viktigaste tillgång – personalen?

Att arbeta med människor är bland det roligaste som finns men även en stor utmaning. Att inte veta hur dagen skall sluta när den börjar är en del av glädjen i jobbet. Tänk att få utveckla kollegor och medarbetare och se hur individer växer och når nya höjder! Vad kan vara mer belönande? Detta kan vara en drivkraft i företagets utveckling, men även en tuff utmaning.

En personalchef ställs inför många tuffa beslut, då konjunkturen ständigt förändras krävs en stor förståelse för personalen och dess insats i bolaget. Level har den förståelsen samt kompetensen att hjälpa ditt företag att hitta rätt medarbetare till denna centrala funktion.

Level arbetar också med nishade specialister inom exempelvis ”Compensation and Benefits”, Rekrytering, Employer Branding, Löner, Pensioner, Arbetsrätt m.m.

Rekrytering av Personalchef, HR-chef och HR-assistent m.fl.
Exempel på tjänster vi rekryterar: HR-Chef, HR Business-partners, HR-Assistent, HR-koordinatorer samt specialister inom exempelvis ”Compensation and Benefits”, Rekrytering, Employer Branding, Löner, Pensioner och Arbetsrätt.

Aktuella artiklar

Karin Zingmark
3 mars 2020, av Level Recruitment

Karin Zingmark: “Digitalisering är bara ett annat ord för ständig förändring”

Karin Zingmark har lång erfarenhet av ledarskap och kommunikation. I en intervju med oss berättar hon om hur digitaliseringen påverkar chefslandskapet. Den digitala transformationen påverkar hela ...
2 januari 2020, av Level Recruitment

“Bristfällig onboarding kan leda till lägre prestation”

Hanna, varför är onboarding så viktigt på ett företag? – Företag vill och behöver vara attraktiva arbetsgivare. Hur du tar emot och stimulerar den nya chefen ...
Referensuppdrag inom HR