På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Rekrytering inom Sälj & Marknad

Kontakta oss

Rekrytering inom Sälj & Marknad

Vem är företagets stjärna? Sitter den personen på marknadsavdelningen eller säljavdelningen?

Högt satta mål och kreativt tänkande tillsammans med stort fokus på uppmärksamhet och kommunikation kännetecknar arbetsklimatet på dessa avdelningar. Detta kan vara en drivkraft i företagets utveckling, men även en tuff utmaning beroende på vilka personer som rekryteras.

Då marknaden ständigt förändras krävs en stor förståelse för marknadsföringen av bolaget i kombination med riktade säljinsatser. Level har den förståelsen samt kompetensen att hjälpa ditt företag att maximera dessa funktioner genom rätt medarbetare.

Inom Försäljning är vi vana att exempelvis rekrytera säljare och affärsutvecklare på olika nivåer, såsom innesäljare, Key Account Managers och försäljningschefer.

Inom Marknad arbetar Level bland annat med att rekrytera personal inom marknadsföring, information, kommunikation, PR och design.

Rekrytering av Försäljningschefer, Marknadschefer och Key Account Managers m.fl.
Är ni i behov av att rekrytera marknadschef eller försäljningschef? Då har vi rätt kandidater, vi hjälper våra kunder rekrytera bland annat: Försäljningschefer, Key Account Managers, Account Managers, Pre Sales, Fältsäljare, Marknadschefer, Informationsansvariga, Brand Managers, Internkommunikatörer, Webbdesigners, Grafiska designers, Produktutvecklare.

Aktuella artiklar

Karin Zingmark
3 mars 2020, av Level Recruitment

Karin Zingmark: “Digitalisering är bara ett annat ord för ständig förändring”

Karin Zingmark har lång erfarenhet av ledarskap och kommunikation. I en intervju med oss berättar hon om hur digitaliseringen påverkar chefslandskapet. Den digitala transformationen påverkar hela ...
11 december 2019, av Level Recruitment

Trygghetsrådet: “Som 40 är du fortfarande relativt het på arbetsmarknaden”

Det pratas mycket om Generation Y och hur 90-talisterna agerar på arbetsmarknaden idag. Desto mindre diskuteras personer över 40 år och hur deras fortsatta karriärmöjligheter ...
Referensuppdrag inom Sälj & Marknad