Kolla in vår nya kunskapsbank, fylld med information och guider att ladda ned. Till Kunskapsbanken

Nyhetsarkiv

Nu lanserar vi en ny jobbapplikation på Facebook

2014-04-16

Nu har Level lanserat en ny sida på Facebook!

Förutom ett ansiktslyft av vår Facebooksida har vi kompletterat med en ny jobbapplikation. Jobbapplikationen fungerar mobilt och du kan prenumerera på våra jobb genom att ange din mailadress. Du får sedan en notering varje gång vi lägger ut ett nytt jobb på vår hemsida och på Facebook. Detta gör vi som ett led i att förenkla för dig som söker nytt jobb och som på ett bekvämt sätt vill kunna hålla koll på nya jobb som vi lägger ut.

Titta gärna in. Du hittar in till oss via länken nedan eller genom att klicka här.

Lycka till!

Läs mer

Nu finns Level på Twitter!

2013-03-04

Level finns nu också på Twitter!

Vi strävar efter att du på ett enkelt sätt skall kunna ta del av de lediga jobb som Level Recruitment ständigt publicerar. Du hittar på @LevelRecruit. Vi kommer främst att publicera nya jobb på vårt Twitterkonto så följ oss idag!

Sedan tidigare finns vi också på Facebook och på LinkedIn.

Läs mer

Level lanserar mobil sajt!

2012-02-28

Level Recruitment lanserar idag en mobil sajt. Det innebär att du får en mycket bättre surfupplevelse när du går in på vår hemsida från en mobil.

Vi har prioriterat användarvänlighet och design. Från den mobila sajten kan du lätt titta på våra lediga jobb. Hittar du ett jobb som är intressant kan du maila annonsen till dig själv eller till en vän. På så sätt kan du lätt söka tjänsten när du sitter framför en dator och har tillgång till din CV som skall bifogas.

Du hittar också kort information om Level Recruitment, våra affärsområden, och givetvis våra kontaktuppgifter. Glöm heller inte att gilla oss på Facebook och följ oss på LinkedIn. Länkar till respektive social media hittar du på vår hemsida.

Vi hoppas att du skall gilla den mobila sajten. Ris och ros tas förstås emot med öppna armar.

Level Recruitment - Rekrytering på en annan nivå!

Läs mer

Level lanserar ny sida på Facebook!

2012-02-14

Nu nylanserar vi Level på Facebook men en ny fräsch sida. Här kan du följa våra jobb, ta del av karriärtips, branschinformation, m.m.

Du hittar du oss på www.facebook.com/levelrecruitment.

Gå in och gilla oss på vår nya sida.

Glöm inte att tipsa dina vänner om Level Recruitment. 

Level Recruitment – Rekrytering på en annan nivå!

Läs mer

Level söker drivna rekryteringskonsulter!

2011-11-03

Level Recruitment har haft en expansiv tillväxt de senaste åren. Bland våra kunder finns både svenska och internationella uppdragsgivare som genom Level söker sina nya specialister och chefer. För att kunna fortsätta växa och möta våra kunders behov och förväntningar söker vi nu dig som är framåt, driven och erfaren i din roll som rekryteringskonsult.

Klicka här för att läsa mer.

Låter det intressant? Kontakta oss?

Läs mer

Level lanserar ny hemsida & grafisk profil

2011-07-19

Level lanserar idag en ny hemsida och en ny grafisk profil.

Vi har arbetat hårt med att hitta ett utseende som speglar vår identitet och våra värderingar men samtidigt vill vi att du som kund och kandiat skall känna igen dig.

Vi tar gärna emot synpunkter och kommentarer via vår info-mail på såväl hemsidan som på vår nya logga. Vi finns nu också på Facebook och LinkedIn. Missa oss inte där.

Läs mer

Level har flyttat till nya lokaler på Skeppsbron

2011-07-13

Nu har vi flyttat till våra nya lokaler på Skeppbron 26.

Vi flyttar bara till grannfastigheten, men förändringen är stor i form av större lokaler, fantasiskt arbetsmiljö och utsikt över Stockholms inlopp. Lokalerna, som ligger i en fastighet från början av 1600-talet, är bättre anpassade efter våra egna behov men också för att kunna ta emot våra kandidater vid en intervju.

Läs mer