Office Manager sökes till InsureSec i Stockholm

Har du service och samarbete som ledord i din vardag? Trivs du med att träffa människor i en formell miljö och önskar att du hade möjligheten till detta i ditt jobb? Önskar du vara med och bidra till att trygga rådgivning av försäkringar? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten
I rollen som Office Manager kommer du ha en vardag där ingen dag är den andra lik. Hur du prioriterar dina arbetsuppgifter är av yttersta vikt för att vår verksamhet ska fungera så bra som möjligt. Det innebär att följa de höga krav på integritet och genomförande av det som våra kunder och andra intressenter i branschen förväntar sig av oss.

I ditt ansvar kommer följande ingå:

• Ansvar för planering, organisering och administration av företagets externa/interna arrangement och resor
• Registervård vilket inkluderar uppdatering av uppgifter, support till användare, inregistrering av data samt administrativa kontroller och till viss del fakturering
• Support per telefon och mail i frågor rörande register och InsureSecs verksamhet
• Bistå verksamheten med administrativa uppgifter, samt att ta fram enklare texter och underlag från registret
• Inköp av och ansvar över kontorsmaterial, datorer och programvaror/licenser
• Vara en resurs i testverksamheten och kunna leda tester på olika orter i Sverige och online, samt hantera InsureSecs hårdvara
• Ansvara för att kontoret är representativt och trevligt för externa besökare och medarbetare

Kontoret är placerat centralt i city på Birger Jarlsgatan 55 och du kommer rapportera till Operativ Chef.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har gymnasial utbildning samt gärna någon eftergymnasial utbildning inom relevant område.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från en roll där du har vana av att möta kunder och representera ditt företag. Du har erfarenhet av och drivs av möjligheten att få organisera och planera samt är en duktig administratör. Vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet av att arrangera externa och interna arrangemang av varierande storlek.

Du talar och skriver obehindrat på svenska samt känner dig bekväm med engelska. Det är en förutsättning i rollen att du har goda kunskaper och erfarenhet från Officepaketet.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är positiv, drivs av ett högt tempo och gillar att hålla en hög grad av tillgänglighet. Du förstår vikten av tydlig och rak kommunikation, att hålla deadlines samt brinner för att ge service och alltid prestera ditt bästa i alla uppgifter du tar dig an. Är du slutligen framåtsträvande, har ett högt rättspatos och en lösningsorienterad inställning, då kan du vara den vi söker.

InsureSec erbjuder

Vi erbjuder en personlig och trevlig miljö där egna initiativ och förslag välkomnas. Helt opartiskt upplever vi själva att vi är både ödmjuka, roliga och utvecklande att arbeta med. Vi arbetar med mottot ”frihet under ansvar”, vilket ger dig möjlighet att själv påverka hur du arbetar inom ramen för arbetets beskaffenhet. Utöver detta finns friskvårdsbidrag, tjänstepensionsrådgivning, träningstimme och allt annat som man behöver som anställd hos oss.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar InsureSec med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: office manager, kontorsansvarig, assistent, administration, service, eventplanering, event


Om InsureSec AB
Sedan 2012 har vi med hjälp av regelverk, disciplinnämnd och kriterier för kunskap och kompetens arbetat för att öka kvalitén och kundnyttan för rådgivning och distribution av försäkringar i Sverige.

Våra kunskapstester riktar sig till alla som arbetar med rådgivning och försäljning av försäkringar medan den del av vårt arbete som kontrollerar regelefterlevnad bara omfattar försäkringsförmedlare.

Vi vill främja en sund konkurrens på lika villkor, motverka osund rådgivning/försäljning och bidra till ökad transparens i frågor om försäkringsförmedlares kunskap och kompetens, dokumentation från rådgivningstillfället och priset för förmedlingen.

Tillsammans skapar vi välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom licensiering, certifiering och branschreglering. Gemensamt för alla verksamheter är att ge förmedlare, förmedlarföretag och försäkringsbolag och deras anställda service av hög kvalitet. Det ställer krav på oss och vår verksamhet. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för försäkringsbranschen. Varje medarbetare är unik och värdefull i sitt arbete. Det är viktigt att vi känner stolthet över vår insats och arbetsplats. Vårt gemensamma engagemang och ansvar bidrar till att göra InsureSec till en kraftfull organisation och attraktiv arbetsplats.

För mera information se vår hemsida: http://www.insuresec.se/


Kontaktperson:

Sissel Pettersen
08-120 50 426


Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm