Lösningsarkitekt Windows till TeleComputing

Vill du arbeta i projektform i en social roll med många kontaktytor och där du får möjlighet att agera specialist inom ditt område? Till TeleComputing och avdelningen för den interna projekt -och konsultorganisation söker vi nu förstärkning i form av en Lösningsarkitekt. Detta är en möjlighet för dig som vill arbeta på ett bolag som är marknadsledande inom bl.a. molntjänster och Software as a Service-tjänster.

Om tjänsten
Som Lösningsarkitekt arbetar du in nära samarbete med övriga specialistfunktioner inom TeleComputing i varierande projekt där du ingår både som expert och som projektresurs. Rollen innebär att du deltar i projekt med Microsoft som grund och uppgifter innefattande allt ifrån implementation av nya kunder, design, konfiguration, rådgivning till teknisk dokumentation.

Med visionen: "Helping customers create business value through IT” erbjuder TeleComputing en tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. Din kompetens och kunskap värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid ditt välmående, hälsa, trivsel och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Rollen är placerad i TeleComputings trevliga lokaler i Kista där du rapporterar till chefen för konsultorganisationen.

Är det här du?
Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

• En bred teknisk bakgrund inom Microsofts produktsortiment (Office, Windows, Azure, AD, Exchange etc.)
• Mycket god kunskap inom Windows server/klient och IT-drift
• Erfarenhet av virtuella plattformar som VMware och Hyper-V
• Automatiseringsvana och kunskap inom Powershell
• Erfarenhet av Cloudtjänster

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, för att trivas i rollen söker vi därför dig som vill arbeta i en utåtriktad roll där du har många kontaktytor. Dessutom har du givetvis ett brinnande intresse för ditt område och är påläst om den senaste tekniken. Du har en stark egen drivkraft och är självgående i din yrkesroll vilket innebär att du på egen hand ansvarar för framdriften i dina projekt.

På TeleComputing väntar ambitiösa och dedikerade kollegor samt en stimulerande och spännande vardag.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar TeleComputing med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Infrastruktur, Cloudtjänst, Sourcingtjänst, Windows, Server

Om TeleComputing
TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster samt Nordens första och ledande leverantörer av Microsoft Azures hybrida molnlösning och Europas största och modernaste driftsplattform för SMB-marknaden. Vi har driftansvaret för cirka 2400 applikationer och levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand, molntjänster och SaaS-tjänster (Software as a Service). TeleComputing-koncernen i Sverige har 480 anställda på 4 orter och ca 400 företagskunder.


Kontaktperson:

Carolina Eskengren
08-120 50 427

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm