Account Manager till Level Recruitment

Level Recruitment växer tack vare ett gott samarbete med våra kunder - några av de mest välkända och attraktiva företagen i Sverige. För att utvecklas vidare och för att kunna fortsätta att vara en ledande aktör inom rekrytering, behöver vi nu förstärka med en duktig säljare. Vi söker dig som drivs av affärer och att utveckla långsiktiga relationer med våra kunder. Level Recruitment har en vision om att bli norra Europas ledande rekryteringsföretag inom våra specialistområden; Bygg & Fastighet, Chef, Ekonomi & Finans, Industri & Handel, IT, Kontor & Administration samt Sälj & Marknad. Vill du vara med på resan?

Om tjänsten
Som Account Manger på Level Recruitment ansvarar du för att skapa och utveckla affärer mot främst nya kunder men även, till viss del, mot befintliga. I rollen ingår att boka sina egna möten, genomföra kundbesök, offerera, förhandla, skriva avtal och ta ett helhetsansvar för den kundstock du byggt upp och som du får tilldelad. Du arbetar brett med att utveckla samtliga affärsområden genom att bearbeta och bygga relationer kunder i olika branscher.

Som anställd hos Level kommer du att kunna vara en del av ett tryggt och seniort team av kollegor som värderar balansen mellan arbete och privatliv. Tillsammans arbetar vi för att utveckla företaget mot nya nivåer som årligen resulterar i målresor. Då hälsa står högt på agendan finns både personlig tränare och massör att tillgå vissa gånger i månaden. Vi eftersträvar en öppen dialog internt där vi stöttar varandra i arbetet. Du blir en del av ett kreativt, energiskt och affärsinriktat gäng som har roligt längs vägen mot framgång.

Är det här du?
För att lyckas i denna roll ser vi att du:

• har minst tre års erfarenhet av att arbeta med tjänsteförsäljning, gärna inom närliggande område och mot liknande beställare
• har erfarenhet av budgetansvar och har dokumenterat goda resultat från tidigare anställningar
• kan uppvisa goda affärsrelationer och återkommande kunder

Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering samt någon form av eftergymnasial utbildning.

Level Recruitment värderar personliga egenskaper högt samt ställer höga krav på aktivitetsnivå och försäljningsresultat. I gengäld ger vi dig en professionell arbetsmiljö med stort eget ansvar och möjlighet att påverka ditt eget arbete. Vi söker dig som är resultatfokuserad, drivs av att skapa relationer och vill jobba långsiktigt med försäljning. Att bygga upp en egen kundstock och vidareutveckla den till ökad lönsamhet är inte främmande för dig. Vidare är du är en duktig förhandlare och orädd när det gäller att ta kontakt med nya människor. Du är uthållig, självständig och har alltid som mål att ha nöjda kunder.

Känner du igen dig? Tveka inte att kontakta oss!

Vill du veta mer?
Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Anna Smedberg 08-120 50 429.
Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om Level Recruitment
Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.


Kontaktperson:

Anna Smedberg
08-120 50 429

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm