Projektledare till Aditro Enterprise

Har du erfarenhet av att leda tekniska och komplexa införandeprojekt av programvara ute hos kund? Aditro Enterprise Sweden söker projektledare till vår konsultverksamhet i Sundbyberg. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och som gillar att aktivt driva och genomföra olika typer av kundimplementationsprojekt. Du trivs i rollen som projektledare och vill jobba i en kundnära miljö där egna initiativ och idéer uppskattas och uppmuntras. Har du dessutom kompetens inom/intresse för HR, lön och outsourcing är det i linje med vad vi söker.

Om tjänsten
Som Projektledare ansvarar du för att aktivt och tydligt driva olika typer av införandeprojekt av Aditro’s lösningar hos våra kunder i Sverige. Du leder projektet utifrån uppsatta mål, inom givna budgetramar och etablerade processer med hög kvalité. Du ansvarar för uppföljning och rapportering till projektägare samt utsedd styrgrupp. Vi tillämpar KeyedIn Project för projektplanering och uppföljning samt Praktisk Projektstyrning (PPS) som projektstyrningsmetod. I tjänsten ingår resor inom Sverige och det kan vid behov förekomma tillfällig stationering på annan ort.

Är det här du?
Du motiveras av att nå uppsatta mål, samtidigt som du sätter kunden i centrum och vill hjälpa dem att få sina lösningar levererade med bästa tänkbara resultat. För att passa i rollen som projektledare på Aditro krävs att du har god kommunikativ-, analytisk- och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
• Universitetsutbildning eller motsvarande inom Systemvetenskap
• Genomgått projektledarutbildning i PPS eller motsvarande
• Flera års projekterfarenhet av att implementera systemstöd. Erfarenhet inom lön och HR-området är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt
• Erfarenhet av att arbeta med ett projektstyrningsverktyg samt PPS är meriterande.
• Projektledarcertifiering inom PMI, IPMA eller PRINCE2 är önskvärt

Aditro erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du kommer att arbeta på en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med skickliga kollegor. Vi har en prestigelös kultur där alla drivs av att skapa goda resultat för våra kunder.

Tjänsten omfattar heltid och är placerad i Sundbyberg.

Sista ansökningsdag är den 2 maj. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt
Magnus Fredriksson
Consulting Manager
+46 010-451 10 00
magnus.fredriksson@aditro.com

Camilla Regn
Unionen
+46104511807
camilla.regn@aditro.com

OBSERVERA att du söker denna tjänst direkt på Aditros hemsida genom att klicka här eller följa denna länk:

https://aditro.com/sv/available-jobs/projektledare-till-aditro-enterprise/

Välkommen in med din ansökan!


Om Aditro
Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 750 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric.

Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Kontaktperson:

Christian Smith
08-150 50 410


Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Sundbyberg