Applikationskonsulter inom lön till Aditro Enterprise

Placeringsort: Sundbyberg eller Göteborg

Bakgrund

Motiveras du av att lösa problem och tycker det skulle vara spännande att arbeta i en kundnära roll med fokus på effektivisering av arbetssätt? Är du den person som andra frågar om råd när det gäller processer/system inom HR och lön? Har du goda erfarenheter av att arbeta med lön och är redo för nya utmaningar på ett spännande nordiskt bolag inom systemstöd? Då kan du vara vår nästa applikationskonsult.

Om tjänsten

I rollen som konsult deltar du i implementationsprojekt gällande lönesystemet Aditro L för svenska, privata företagskunder. Tillsammans med kund och Aditros projektteam ansvarar du för analys, uppsättning, konvertering, driftsättning och överlämning av kundens lösning. För att säkra kvalitet och effektivitet i Aditros leveranser innefattar konsultrollen att snabbt kunna sätta sig in i och förstå hur kundens HR- och löneprocesser är uppbyggda för att därigenom kunna konfigurera systemet och även ha förmåga att kunna påvisa effektiviserings- och förbättringsmöjligheter. I tjänsten ingår även att utbilda kunden i det nya systemet. Beroende på projektuppdrag finns även möjlighet att resa inom Sverige.

Är det här du?
Vi söker dig som har gedigna kunskaper inom lön och har lätt för att sätta dig in i nya affärslösningar. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för teknik och stimuleras av att lära dig nya applikationer och systemlösningar. Som person är du initiativrik, affärsmässig och målinriktad. För att passa rollen som applikationskonsult på Aditro behöver du vara kommunikativ och ha lätt för att skapa samt behålla goda relationer med såväl kunder som kollegor. Du trivs i en roll där du har daglig kundkontakt och motiveras av att skapa mervärde för kunden. Du tycker om utmaningar och har en god förmåga att se och förstå helhetslösningar utifrån kundens perspektiv.

Kvalifikationer
• Praktisk erfarenhet av att arbeta med lön. Vi tror att du tidigare har arbetat som exempelvis applikationskonsult inom lön, systemförvaltare av lön/HR system, lönehandläggare eller lönechef
• Kunskaper inom lönesystemet Aditro L är starkt meriterande, samt om du tidigare har deltagit i något implementationsprojekt för något lönesystem
• Du är analytisk, strukturerad, noggrann
• Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på primärt svenska men även engelska

Aditro erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch. Du kommer att arbeta på en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med skickliga kollegor. Vi har en prestigelös kultur där alla drivs av att skapa goda resultat för våra kunder.

Då vi har kontor på flera orter finns möjlighet att välja mellan placering i Sundbyberg eller Göteborg. Tjänsten omfattar heltid.

Sista ansökningsdag är den 2 maj. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt
Jessica Wassberg
Manager Payroll Consulting
+46104511000
jessica.wassberg@aditro.com

Camilla Regn
Unionen
+46104511807
camilla.regn@aditro.com

OBSERVERA att du söker denna tjänst direkt på Aditros hemsida genom att klicka här eller via denna länk:

https://aditro.com/sv/available-jobs/applikationskonsulter-inom-loen-till-aditro-enterprise/.

Välkommen in med din ansökan!


Om Aditro
Aditro är ledande leverantör av HR-, lönesystem och outsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ genom att samspela tillsammans med våra kunder och har nu över 50 års erfarenhet. Idag är vi över 750 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mindre tidskrävande och enklare.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric.

Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Kontaktperson:

Christian Smith
08-150 50 410


Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Göteborg, Sundbyberg