Specialist fordonssystem till Transdev

En av Sveriges största operatörer av persontrafik söker nu dig som vill driva utvecklingsprojekt för tekniska fordonssystem. Är du en driven tekniker som vill ta nästa steg och inrikta dig på ombordsutrustning? Transdev söker nu dig som vill vara med och utveckla deras avdelning Fordon och tekniska system.

Om tjänsten
I ditt arbete kommer du att leda och driva utvecklingsprojekt för tekniska system som t ex fordonsdatorer, alkolås, övervakningssystem m.m. Som ansvarig för utvecklingsprojekten kommer du koordinera interna och externa resurser i de olika projekten. Du är systemägare för systemen och en viktig del av tjänsten är att fånga upp krav från verksamheten och att stötta verkstäderna i kontakten med leverantörer.

Du kommer också att delta i leveransförhandlingar för inköp och valet av nya leverantörer.
De olika systemen sitter främst i bussar, men även andra fordon som tåg och båt förekommer.

Du kommer även att skapa praktiskt användbara Business case – detta genom till exempel att redovisa ekonomiska kalkyler med fokus på nyttoanalyser.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

• Vara ett stöd mellan verkstäderna och systemleverantörerna
• Säkerställa att aktiviteter går enligt uppsatta planer i projekten
• Säkerställa en god överlämning mellan projekt och förvaltning

Som specialist för fordonssystem tillhör du avdelningen Fordon och tekniska system och rapporterar till avdelningschefen. Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.
Transdev är ett internationellt företag med många utvecklingsmöjligheter internt. Det finns också möjlighet till att delta i internationella projekt.

Som Specialist fordonsutrustningssystem på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Våra värderingar HANS - handling, ansvar, nytänkande och samspel styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet. Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Placeringsort Bromma

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten krävs:

• 2-5 års erfarenhet från exempelvis arbetat med liknande system i en verkstadsmiljö eller som produktionsledare i en relaterad bransch
• Dokumenterad erfarenhet av att arbeta i projekt
• Erfarenhet av att arbeta med leverantörer
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Har du bransch-, projektledar- eller förhandlingserfarenhet är det meriterande.

I tillsättningen av denna tjänst läggs stor vikt vid personliga egenskaper. I rollen krävs projektledaregenskaper vilket innebär att du är driven, kommunikativ, lösningsorienterad samt söker vi dig som har bra sinne för struktur. Du kommer ha mycket att göra med systemleverantörer vilket kräver att du är affärsmässig och lyhörd samt har bra slutledningsförmåga. Ledord för Transdevs verksamheter är säkerhet, pålitlighet och service – något som du bör ha med dig i ditt dagliga arbete.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Transdev med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniska system, ombordsutrustning, fordon, buss, tåg, spårbunden trafik, kollektivtrafik, fordonsystem, verkstad

Om Transdev Sverige AB
Transdev är en av Sveriges största operatörer inom persontrafik. Varje dag görs flera hundratusen resor med oss från Haparanda i norr till Österlen i söder. Vi driver persontrafik på uppdrag av länstrafik, kommuner och landsting. Vi driver också kommersiell tågtrafik och busstrafik. Inom Transdev Sverige ryms varumärkena, Bussakuten, Flygbussarna, Flygbussarna Charter, Båtbussarna, Snälltåget och Styrsöbolaget. Ledord för alla våra verksamheter är säkerhet, pålitlighet och service – något som våra omkring 4 500 medarbetare har med sig i sitt dagliga arbete.

Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik.


Kontaktperson:

Louisa Torstensson
08-120 50 423

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm