Rekryteringskonsult till Level Recruitment

Om tjänsten
Level växer ytterligare! Vill du bli en del av ett drivet team med rekryteringskonsulter, säljare och en rekryteringskoordinator som tillsammans med vår VD utgör en av Stockholms trevligaste arbetsplatser? Det har sedan starten 2009 gått bra för företaget och vi har ofta mycket att göra på kontoret. Vi letar nu efter dig som har erfarenhet av IT rekrytering men som även vill arbeta med rekrytering inom andra kompetensområden.

Som rekryteringskonsult kommer du att arbeta med allt från kartläggning av marknaden till intervjuer och kvalitetssäkring. Du kommer att ha kundkontakt och arbeta med uppföljning av gjorda rekryteringar. Huvudansvaret för att sälja in nya rekryteringar ligger på vår säljavdelning, men har du ett intresse för att arbeta med försäljning så finns det givetvis utrymme för detta.

Vår styrka är våra rekryterares förmåga att identifiera nyckelpersoner. Vi använder oss av search som ett naturligt verktyg i våra rekryteringar för att säkerställa att våra kunder får träffa de kandidater som överensstämmer med uppsatta förväntningar. Våra kunder är några av de mest välkända och framgångsrika företagen i Sverige vilket ställer mycket höga krav på kvalitet och utmärkt fingertoppskänsla.

Som rekryteringskonsult hos oss tar du ansvar för dina kundrelationer, att driva rekryteringsprocessen framåt samt att leverera hög kvalitet, både till kandidater och till kunder. Du kommer att omges av mycket drivna, välutbildade och erfarna kollegor – både rekryteringskonsulter och skickliga säljare.

För oss på Level Recruitment är en god arbetsmiljö viktig. Vi respekterar varandra som personer och i våra roller. Vi anser vidare att en balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt för att du som medarbetare på Level skall må bra och trivas i din roll.

Är det här du?
Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

• Erfarenhet av att arbetat med kvalificerad rekrytering
• Akademisk utbildning, gärna examen
• Vana och ett intresse av att arbeta med search som en naturlig del i rekryteringsprocessen
• Erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven miljö där framgång bygger på stark drivkraft, professionellt agerande och högt engagemang
• Du talar och skriver engelska obehindrat

Vi söker dig som är trygg och erfarenhet med att arbeta med IT rekrytering men också är sugen på att bredda dig mot andra kompetensområden inom Industri, Bygg & Fastighet, Sälj & Marknad eller Ekonomi/Finans. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering mot offentlig sektor

Vi värderar din personlighet högt. Då rollen innebär att du själv driver dina processer framåt, är det viktigt att du har ett inre driv och engagemang för att lyckas i rollen som rekryteringskonsult på Level Recruitment. En annan nyckel till framgång är en nära dialog med våra kunder, varför en naturlig fallenhet att kunna kommunicera tydligt och ödmjukt är nödvändig hos dig som person. Även om du driver dina uppdrag själv så ingår du i en grupp, vilket innebär att vi också söker dig som är en lagspelare och som inte har problem att dela med dig till andra och som kan bidra till en god stämning.

Som anställd hos Level kommer du att kunna vara med och utveckla företaget mot nya mål. Vi är måna om att alla skall vara med och föra verksamheten framåt och eftersträvar en öppen dialog internt och vi stöttar varandra i arbetet. Känner du igen dig? Tveka inte att kontakta oss!

Vill du veta mer?
Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringschef Anna Smedberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: IT recruitment consultant, recruiter, rekrytering, recruitment, IT-rekrytering, talent acquisition specialist, rekryteringspartner, HR specialist, tech recruiter, talent management

Om Level Recruitment AB
Level Recruitment är ett heltäckande chefs- & specialistrekryteringsföretag inom rekrytering, search och headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid! För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.


Kontaktperson:

Anna Smedberg
08-120 50 429

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm