Projektledare Nyproduktion till Sollentunahem

Om tjänsten
Sollentunahem har tagit ett första steg i en spännande utveckling där de bland annat har ett uppdrag att förse Sollentuna kommun med 1 500 nya hyreslägenheter till 2025. Till detta uppdrag söker vi nu en projektledare som trivs med att arbeta med ansvar för hela projektet, som har ett affärstänk och som vill utvecklas med Sollentunahem i strävan mot visionen ”vi gör var dag bättre”.

För rätt person är detta en stor möjlighet att vara med och påverka hur Sollentunahems Fastighetsutveckling och bestånd kommer att se ut i framtiden men även att bidra till samhällsnyttan. På Sollentunahem ges du möjlighet att arbeta i en organisation där produktionskvalité och social hållbarhet prioriteras.

I rollen som projektledare driver du huvudsakligen nyproduktionsprojekt men även ROT-projekt kan förekomma. Du arbetar i hela processen från idé till genomförande och överlämnande till förvaltning samt erfarenhetsåterföring.

I rollen ingår att:

• Ansvara för projektens framdrift vilket t ex innebär att medverka vid utarbetande av detaljplaner, leda projektering, upprätta förfrågningsunderlag, medverka vid val av entreprenadform samt att följa projektet under produktion fram till inflyttning.
• Organisera projektet utifrån tidplan och budget, samordna konsulter och hantera myndighetskontakter.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret intill Sollentuna centrum och du rapporterar till Affärsområdeschef Fastighetsutveckling.

Är det här du?
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att arbeta med produktion av bostäder/kommersiella fastigheter eller motsvarande. Du har på egen hand drivit projekt från start till mål. Du har god kännedom om plan- och byggprocessen, entreprenadjuridik och har även byggteknisk kompetens. Du har en högskoleutbildning inom relevant område alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens genom arbete.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som har ett starkt eget driv och som ser det som en utmaning att leverera mot högt uppsatta mål. Du har en hög affärsmässighet samtidigt som du är lösningsorienterad, lyhörd och förstår vikten av långsiktiga relationer. Vidare får du energi av att samarbeta med andra och är en naturlig projektledare som driver dina processer framåt och i mål.

Det är av stor vikt att du identifierar och känner igen dig i Sollentunahems företagsgemensamma värderingar affärsmässighet, omtanke och engagemang.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Sollentunahem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på tel: 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om AB Sollentunahem
Sollentunahem är ett dynamiskt bostadsföretag med fokus på attraktiva boendemiljöer. Vi verkar i en expansiv kommun med bra kommunikationer, ett rikt frilufts- och kulturliv, ett varierat bostadsbestånd och ett näringsliv med god tillväxt. Hos oss jobbar du med människor för människor och är med och skapar morgondagens bostäder och bostadsområden. Vår nya vision: ”Vi gör var dag bättre”, leder omkring 60 medarbetare i ambitionen att skapa, hyra ut och långsiktigt förvalta attraktiva boendemiljöer för alla. Vårt huvudkontor är centralt placerat i fräscha lokaler intill Sollentuna centrum och på bekvämt pendlingsavstånd, cirka 15 minuter från Stockholms central. I vårt uppdrag ingår att fram till år 2025 bygga 1 500 nya hyreslägenheter.


Kontaktperson:

Carolina Eskengren
08-120 50 427

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Sollentuna