Front-lead / Webbutvecklare till Sparlån

Företaget
Sparlån Sverige AB grundades 2014 och var först att få Finansinspektionens tillstånd att förmedla person-till-person-lån i Sverige. Sparlåns affärsmodell kapar mellanhänder och flyttar därmed värde från banken tillbaka konsumenterna. Hos oss lånar privatpersoner pengar med sin personliga återbetalningsförmåga som säkerhet. De lånar av andra privatpersoner, företag och institutioner som vill låna ut pengar som en investering. Sparlån ser till att förmedlingen sker på ett tryggt, smidigt och enkelt sätt. Sparlån är ett Betalningsinstitut med verksamhet i Sverige och står under Finansinspektionens tillsyn. Läs mer på www.sparlån.se.

Upptäck Sparlån – det är smart!

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till vår uppdragsgivare Sparlån, ett ungt fintech bolag på stark tillväxt, söker vi nu dig som vill vara med och utveckla framtidens finansieringstjänster. Genom att sammanföra investerare med låntagare digitalt sänker Sparlån kostnader, förbättrar villkor och förbättrar användarupplevelsen. Sparlåns ambition är att förändra finansbranschen och flytta pengar och makt ifrån bankerna tillbaka till kunderna.

Målsättningen är att skapa världens bästa digitala kundupplevelse och utveckla nya, smarta och spännande lösningar. Till detta behöver de din hjälp. Sparlån använder sig utav ny teknik och arbetar i flexibla processer för att optimera output.

Sparlån står just nu inför en spännande tillväxtresa. Grunden, med tillstånd, teknisk plattform, organisation, finansiering och kunder, är lagd. Nu är det dags för nästa steg vilket innebär implementering av ett helt nytt varumärke, lansering av nya tjänster för att öka tillväxttakten och att gå ifrån 10 till 50 anställda.

I rollen som Front-lead / Webbutvecklare blir ditt fokus ytan och användarupplevelsen. Du kommer att spela en central roll i implementationen av det nya varumärket som planeras lanseras under hösten. Arbetet innefattar även vidareutveckling av befintlig plattform och dess funktionalitet.

Rollen inbegriper kortfattat:

• Front-end utveckling (UI/UX)
• Webbutveckling med PHP/Laravel
• Tvärfunktionellt samarbete med Produkt och Marknad för att lösa affärsproblem
• Design/Integration av APIer/Tjänster
• Bidra till planeringsarbetet för plattformsutvecklingen

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med front-end- och webbutveckling varav minst ett års specifik erfarenhet av PHP och Laravel. Du är väl förtrogen med och har tidigare arbetat i enlighet med ett agilt arbetssätt. Det är meriterande om du har arbetat med finansiella- eller liknande tjänster.

Du har en akademisk examen inom data- och systemvetenskap eller liknande alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som vill arbeta hos en arbetsgivare där du både ges tid och möjlighet att få utlopp för din kreativa förmåga. På Sparlån ges du stor frihet under ansvar och bara du själv sätter gränsen för vad som är möjligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du är en positiv, energifull lagspelare som gärna delar med dig utav både ideér och kunskap till dina kollegor.

Sparlån erbjuder stor flexibilitet där du bland annat har möjlighet att bedriva ditt arbete till viss del på distans. Vi ser det som meriterande om du utöver engelska även talar svenska.

Känner du dig manad att vara med på resan? Kontakta då oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sparlån med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Carolina Eskengren
08-120 50 427

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  17/10/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.