Säljande projektledare till Kattotutka Sverige AB, Stockholm

Företaget
Kattotutka grundades 1992 och är idag ett av de ledande takföretagen i Finland. Vi har erfarenhet från över 50 000 uppdrag i Norden, från offentliga byggnader, bostadsfastigheter och kyrkor till finska riksdagshuset, IKEA och radhus. Våra kunder är främst fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag och förvaltare.

2016 startade Kattotutka verksamhet i Sverige.

Kattotutka är en heltäckande partner för alla typer av takuppdrag. Vi gör papp- och plåttak men erbjuder även taksäkerhets- och takavvattningsprodukter och tjänster såsom takinspektioner.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Kattotutka Sverige AB i Älvsjö ansvarar för projekt i hela Sverige. Företaget utför alla typer av takprojekt för företag, såsom nybyggnationer, renoveringar och underhållsarbeten. Kattotukta arbetar med moderna tekniker från de ledande leverantörerna. Bland våra kunder återfinns allt från mindre aktörer på marknaden till stora bolag.

Till vår uppdragsgivare Kattotutka söker vi nu en säljande och driven projektledare med fullt resultatansvar för bolagets projekt. Då Kattotutka i dagsläget håller på att etablera sig på den svenska marknaden, finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

I denna säljande projektledarroll ansvarar du för beräkning av projekt, framtagande av offerter, planering samt genomförande av projekt inklusive uppföljning. Projektledaren är också ansvarig för projektekonomin samt den löpande kundkontakten. Tjänsten är placerad på kontoret i Älvsjö, Stockholm men innebär att man besöker de olika projekten på daglig basis.

I rollen ingår bland annat:

• Ett genomgående säljansvar
• Ett resultatansvar för nya projekt
• Ett utförandeansvar för nya projekt
• Att upprätta ett ordentligt beräknings- och kalkylunderlag till samtliga större offerter
• Att upprätta kalkylunderlag till alla mindre offerter och förfrågningar som tydligt visar beräkningsgrunderna fast i ett förenklat format.
• Att upprätta och underhålla projektpärmar
• Att planera varje vunnet projekt på detaljnivå tillsammans med ansvarigt team så tid och leveransplan för projekten hålls.
• Att räta ut oklarheter eller problem hos kund
• Att säkerställa att alla tilläggsarbeten fångas upp och förankras med kund
• Att säkerställa takinspektion i enlighet med fastslagna policyer.
• Att säkerställa rätt fakturering varje månad inklusive work in progress

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du tidigare har arbetat som projektledare. Starkt meriterande är en erfarenhet med säljansvar alt. att du har relevant motsvarande erfarenhet från byggnadskonstruktion. Du har goda tekniska och utförande kunskaper om takläggning samt dess konstruktion. Vi ser även att du har arbetat med budget och haft arbetsledande roll. Du har erfarenhet som projektledare alt projektsäljare.

Vi ser att du har minst en gymnasieutbildning eller en KY-utbildning, det är meriterande om du har arbetsledarutbildning. Du kan uttrycka dig väl på svenska både muntligt och skriftligt. Engelska är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker efter en säljande projektledare med god ledarförmåga samt försäljningsförmåga då projektförsäljning är en del av din roll. Du har ett gott sunt förnuft och sunda värderingar och även vinnarinstinkt. Du har en god social kompetens och förståelse för hur man arbetar genom andra, bekväm i din ledarroll och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du sprider glädje och motivation. Framförallt är du serviceorienterad och trivs av att stötta både medarbetare och kunder.

Låter det intressant? Kontakta oss eller skicka in din ansökan omgående!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Kattotutka med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Sophie Karlsson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Sophie Karlsson
08-120 50 423

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  06/07/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.