Projektledare till RCO Security AB

Företaget
Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och marknadsför sedan 1976 produkter och lösningar inom elektronisk nyckelfri låsning, och har etablerat sig som en ledande leverantör på den svenska marknaden. Grunden i RCO:s affärsidé är att skapa en trygg och säker miljö inom företag, förvaltningar och bostäder. RCO omsätter drygt 200 Mkr och har drygt 70 anställda med huvudkontoret i Kallhäll utanför Stockholm.

Arbetsuppgifter och tjänsten
RCO utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter för passer- och säkerhetssystem. Erbjudandet karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och marknadsledande innovation. Genom närhet till kunder skapar RCO en trygg, säker och smidig vardag.

I samband med stark tillväxt utökar nu produktutvecklingsteamet med en Projektledare. Du blir en del av ett företag med entreprenöriell anda, hög trivsel och en familjär miljö. Tjänsten är placerad på kontoret i Järfälla och du kommer rapportera till Utvecklingschef R&D.

I rollen kommer du att ansvara för att driva utvecklingsprojekt av hårdvara såväl som mjukvara. Ditt arbete karaktäriseras av nära relation till beställare och god förståelse för kundens behov samt att på ett effektivt sätt driva och följa upp projekt. Produkterna utvecklas i huvudsak i en agil miljö tillsammans med ett motiverat utvecklingsteam bestående av programutvecklare, front- och back-end, konstruktörer och designers.

Vi söker dig som brinner för att utveckla, förändra och förbättra befintliga och nya produkter. Du kommer även att ha en ledande roll och drivande funktion i bolaget när det kommer till att skapa en effektiv utvecklingsprocess.

I rollen ingår att:

• projektleda utvecklings-, förbättrings- och underhållsprojekt inom hård och mjukvara enligt gällande projektmodell
• övergripande ansvara för att resursplanera alla interna projekt inom produktutvecklingsgruppen
• att skapa struktur samt vara drivande i utveckling och förbättring av rutiner, processer och modeller inom projektområdet
• arbeta med JIRA/Portfolio som huvudsakligt planeringsverktyg
• skapa, uppdatera och administrera projekt- och produktdokumentation
• ansvara för tidsplaner, estimat, uppföljning samt kostnadskontroll

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av en roll som projektledare där du parallellt har lett ett större antal projekt av varierande omfattning och storlek. Det är av stor vikt att du har erfarenhet av att leda projekt inom produktutveckling av hård och mjukvara samt har ett stort teknikintresse.

Vi ser det som nödvändigt och starkt meriterande om du har kunskap om 6sigma/LEAN.

Du är flytande i tal och skrift på svenska och har stor vana av att arbeta i projektledningssystem.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker dig med ett affärsmässigt förhållningssätt och du trivs i en miljö med högt tempo samt möjlighet att påverka. Du har en unik förmåga att inspirera, engagera och leda ditt projektteam mot uppsatta mål samt är beslutsam och resultatorienterad som person. Du har ett brinnande intresse för struktur och en initiativtagande förmåga utöver det vanliga. Slutligen söker vi en positiv och lösningsorienterad person som vill vara med att ta företaget till nya höjder.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar RCO Security AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Kontaktperson:

Sissel Pettersen
08-120 50 426

Tjänstens omfattning:  Heltid

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Placeringsort:  Stockholm

Publiceringsdatum:  06/04/2017

Registrera CV

Ladda upp din CV hos oss. Du gör det i tre enkla steg där du bifogar din CV.

Det underlättar om du bifogar din CV i Word-format. Då kan vi nämligen söka på huvudord och lättare matcha dig med rätt jobb.

Logga in

Optimerad för Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Logga in för att uppdatera din CV så säkerställer du att vi alltid uppdaterad information om dig. Genom att hålla din profil uppdaterad ökar dina chanser att hitta ditt drömjobb genom oss.