Sök jobbet
1 Lediga jobb

CSRD-samordnare till Arwidsro, Stockholm

Brinner du för rapportering, samordning och vill utvecklas inom CSRD och hållbarhetsområdet i fastighetsbranschen? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Bolaget

Arwidsro är ett växande fastighetsbolag med fokus på samhällsfastigheter, bostäder och defensiv dagligvaruankrad handel. Bolaget grundades 1979 och besitter över 45 års erfarenhet av förvaltning och fastighetsutveckling. Arwidsro bygger, förvärvar, förvaltar och utvecklar fastigheter i stabila marknader med positiv befolkningsutveckling i främst mellersta och södra Sverige. Arwidsro driver ett aktivt arbete med att ständigt optimera tekniska, ekonomiska, miljömässiga och kommersiella nyckeltal för bolagets portfölj.

Om tjänsten

På Arwidsro har vi påbörjat arbetet med CSRD och har genomfört vår dubbla väsentlighetsanalys. Vi önskar ligga i framkant gällande rapporteringen och tar oss an detta på ett välplanerat och utvecklande sätt. Vi har utformat en grundlig och tydlig CSRD-plan fram till första rapportsläpp och söker nu en ny medarbetare som kommer fokusera på vårt CSRD-arbete och hur det kan bidra till vår affärs- och verksamhetsutveckling.

Du kommer arbeta i nära samarbete med en projektledare på deltid som sammanhåller, taktar och bevakar lagkrav och är vår kontakt mot anlitade rådgivare inom området. Utöver det har vi flera kollegor med spetskompetens, driv och intresse samt en engagerad ledningsgrupp. Nu behöver vi en person som kan kavla upp ärmarna och arbeta operativt med att ta vårt CSRD-arbete i hamn.

I rollen ingår det exempelvis att:

  • ta fram plan för våra väsentliga ESRS-områden, samordna och driva implementering i verksamheten.
  • genomföra intressentdialoger internt och externt.
  • arbeta fram kravspecifikation, upphandla samt implementera mjukvara för datahantering.
  • arbeta med framtagning och implementering av policys.
  • samordna och arbeta fram processer och rutiner avseende intern kontrollfunktion.
  • arbeta med framtagning av första CSRD-rapport inklusive revision.
  • samordna övergång från tidigare ESG-rapportering.
  • utveckla bolagets riskhanteringsprocess för att säkerställa att denna uppfyller krav enligt CSRD.

Erbjudande

Rollen vi erbjuder är en unik möjlighet att få kompetens inom CSRD på ett mindre bolag vilket gör det möjligt att förstå helheten. Man får möjlighet att arbeta både strategiskt och i genomförandet. Med gott stöd i organisation och via väl valda rådgivare, kommer man på kort tid ha en mycket attraktiv kompetens.

Utveckling

Det finns mycket goda möjligheter att utvecklas inom både rapportering och controlling, såväl inom Ekonomi- som Hållbarhetsområdet. Fram till rapportsläpp (första CSRD) kommer fokus att ligga på denna, men du kommer få möjlighet att utveckla dig internt beroende på kompetens och intresse inom ett flertal olika områden. Hos oss händer det mycket, vi bygger vår kultur på lustfyllt entreprenörsdriv. Vi är ambitiösa, strukturerade och utmanar gärna gamla sanningar.

Din profil

Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning gärna inom ekonomi/finans. Du har minst 3–5 års erfarenhet där vi ser att du framför allt arbetat med finansiell rapportering, prognostisering eller liknande inom samhällsbyggnadssektorn alternativt bank/finans. Du får gärna komma från konsultverksamhet och har du även kunskaper inom hållbarhet ses det som ett plus.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och är van att dagligen arbeta i administrativa system.

Vi söker dig som vill anta en ny utmaning och har ett starkt driv i att utvecklas. Du är ansvarstagande och har förmågan till självledarskap med både ett övergripande perspektiv samtidigt som du är noggrann med detaljer. Vidare har du ett strukturerad arbetssätt, trivs med administrativa uppgifter och är duktig på att formulera dig i skrift. Du kommer ha många kontaktytor internt i organisationen på alla nivåer likväl som externt mot våra intressenter. Slutligen söker vi en lagspelare som vill vara med och bidra i vårt ambitiösa hållbarhetsarbete.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Arwidsro med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: hållbarhetsrapportering, finansiell rapportering, controller, controlling, business, hållbarhet, rapport

Om företaget

Arwidsro bygger livsmiljöer som ska ha långsiktig kvalitet och få människor att må bra. VI SKAPAR BESTÅENDE LIVSMILJÖER. Det är att leva som vi lär, från då till nu och in i den framtid som vi värnar om.

Vi utvecklar fastigheter som skapar en helhet. Vi vågar utmana konsensus, se helheten och drivs av att ta fastighetsutveckling till nästa steg. Drivna av vår inre kompass förverkligar vi våra idéer och visioner.


Kontaktperson Sissel Strand
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Stockholm
Om företaget

Arwidsro bygger livsmiljöer som ska ha långsiktig kvalitet och få människor att må bra. VI SKAPAR BESTÅENDE LIVSMILJÖER. Det är att leva som vi lär, från då till nu och in i den framtid som vi värnar om.

Vi utvecklar fastigheter som skapar en helhet. Vi vågar utmana konsensus, se helheten och drivs av att ta fastighetsutveckling till nästa steg. Drivna av vår inre kompass förverkligar vi våra idéer och visioner.

CSRD-samordnare till Arwidsro, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}