Sök jobbet
1 Lediga jobb

Teknikansvarig till Vasakronan, Uppsala

Det här är rollen för dig som brinner för en nära kunddialog i kombination med teknik och klimatsmarta lösningar.

Vill du dessutom jobba i ett bolag som har ambition att vara i framkant i allt – oavsett om det gäller teknik, service, ledarskap eller hållbarhetsfrågor vill vi önska dig varmt välkommen till Sveriges ledande fastighetsbolag.

Hos oss på Vasakronan är vi över 300 engagerade medarbetare som varje dag får vara med och påverka utvecklingen av stadsmiljö, arbets- och handelsplatser i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Vi beskriver vår företagskultur som öppen, vänlig och inkluderande, alltid med en tydlig gemensam riktning.

Om rollen

Som Teknikansvarig kommer du att ha ansvar för ett antal kommersiella fastigheter i Uppsala där energieffektivisering och kundkontakt är en central del av din roll. Den här tjänsten passar dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och som alltid eftersträvar en förståelse för helheten. Vant agerar du beställare mot externa entreprenörer gällande drift och underhåll och du är den som har koll på ekonomin från kostnadssidan i dina fastigheter.

Vi söker dig som…

… uppskattar ett inkluderande och coachande ledarskap baserat på tillit. Du värderar också en innovativ och vänlig företagskultur och känner en stolthet i att bidra till morgondagens pensioner. Själv uppfattas du som kunnig, initiativrik och möjlighetsorienterad. Din medryckande energi? Ja, den delar du gärna med dig av till människor omkring dig. Vi söker helt enkelt dig som är en äkta lagspelare som värdesätter bra sammanhållning, och vill bidra till densamma.

Våra önskemål till dig

  • Eftergymnasial utbildning inom bygg- och fastighetsteknik eller angränsande område
  • 3–5 års erfarenhet av att jobba inom fastighetsbranschen, gärna i rollen som teknisk förvaltare, fastighetsingenjör, teknikkonsult eller liknande.
  • Erfarenhet inom styr- och reglerteknik, ventilationsteknik eller energi
  • Kund- och teknikorienterad

Vi utgår från vårt kontor i Magasin X i centrala Uppsala; Sveriges största kontorsfastighet byggd med en stomme helt i trä. Här får du en riktigt grym arbetsplats med alla förutsättningar för ett modernt digitalt och varierat arbetssätt som dessutom är byggt för att du ska må så bra som möjligt.

Självklart kommer vi göra allt för att du ska lyckas och här på Vasakronan finns alla möjligheter att driva din egen utveckling. Via olika utbildningar men framförallt genom att delta i eller driva spännande projekt tillsammans med kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Vasakronan med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 175 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se


Kontaktperson Mikaela Hansson +46812050425
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Uppsala
Om företaget

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 175 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se

Teknikansvarig till Vasakronan, Uppsala

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}