Sök jobbet
1 Lediga jobb

Gruppchef EL till Tysklinds, Tyresö

Har du erfarenhet av uppdragsledning inom EL? Vill du arbeta i en affärsdriven roll och samtidigt utveckla ditt ledarskap? I den här rollen arbetar du delvis som uppdragsledare i spännande projekt mot kommersiella kunder men även med affärsutveckling och att bygga upp och driva Tysklinds el-avdelning. Du ges här möjligheten att arbeta i ett dynamiskt företag som präglas av korta beslutsvägar, där du får ett stort ansvar och kan göra stor skillnad samt bidra till dess framtida utveckling.

Om tjänsten

Som Gruppchef EL kommer du självständigt driva egna uppdrag inom el parallellt med att du bygger upp verksamheten mot nya och befintliga kunder, med stöttning av VD och där en viss orderstock inom el redan finns. Kunderna befinner sig inom segmentet kommersiella lokaler, och du driver projekten från initial kontakt till överlämning.

I ett senare skede förväntas du ansvara för personal och leda avdelningen framåt. Det innebär att sätta strategin för avdelningen, inklusive rekrytering av personal och driva avdelningen mot uppsatta mål.
Inom Tysklinds är övriga anställda experter inom VVS, vilket ställer krav på att du är självgående inom ditt expertområde El.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

  • Bygga upp en fungerande affär inom el
  • Operativt arbeta i projekten
  • Aktivt arbeta med försäljning
  • Arbeta med strategi och målbild framåt
  • Uppdragsfördelning på sikt då fler kollegor rekryteras in

Du utgår från Tysklinds lokaler i Tyresö och uppdragen är baserade i Stockholms Län.

Du kommer att rapportera till VD för Tysklinds.

Är det här du?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av projektering och av att självständigt har drivit projekt. Vi ser också att du har arbetat med kommersiella lokaler. Har du ledarerfarenhet är det meriterande.

Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för rollen. Vi söker dig som är strukturerad, självständig och som drivs av att lösa problem, du tar själv initiativ för att driva ditt arbete framåt. Vidare är du ansvarstagande, engagerad och vill arbeta med att motivera och utveckla andra.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar företaget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423 eller Kamilla Envall på 08-120 50 432. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: installation, lågspänning, högspänning, projektledare, uppdragsledare, Revit, uppdragsansvarig, avdelningschef, konsult, team manager, team leader, AutoCAD, el-konstruktion.

Om företaget

Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. dagsläget arbetar drygt 15 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.


Kontaktperson Louisa Torstensson
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort TYRESÖ
Om företaget

Tysklinds i Stockholm AB är Sveriges äldsta VVS-konsultbolag och startades 1922. Bolaget är privatägt och har drivits inom samma familj sedan 1970-talet. dagsläget arbetar drygt 15 personer här och målsättningen från ledningen är expansion.

Gruppchef EL till Tysklinds, Tyresö

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}