Sök jobbet
1 Lediga jobb

Strategisk Management Lead Digital Solutions till Swedbank, Stockholm

Är du strategisk, kommunikativ och har erfarenhet av att driva transformation och digital utveckling? Missa inte möjligheten att verka i en nyckelposition med stor möjlighet att påverka utvecklingen av Swedbanks digitala kanaler

Om tjänsten
Enheten Digital Solutions Sweden på Swedbank ansvarar för digitala kanaler såsom exempelvis app och internetbank på den svenska marknaden och har bland annat ett strategiskt ansvar för utveckling och omvärldsbevakning med syfte att identifiera hur vi på bästa sätt vidareutvecklar våra digitala kanaler. För att ytterligare stärka enheten och med målsättning om att skapa en än mer strategisk utveckling söker vi nu efter en Strategisk Management Lead. Rollen är ny och blir en nyckelposition inom enheten med ett fokus på att driva digital utveckling och transformation inom främst app-området, då vi ser app som vår nyckelkanal och mycket central vårt omnikanal arbete. Stor möjlighet finns att påverka rollens utformning men även att påverka vilka initiativ som ska prioriteras.

I rollen ingår att:

  • Driva transformation av digitala kanaler
  • Ta en strategisk roll vad gäller utveckling och transformation kopplat till digitala kanaler samt ta ägandeskap för att identifiera och analysera externa drivkrafter och nya trender i kundbeteenden.
  • Vara delaktig och ledande i utformning av en tydlig struktur för digitala kanaler.
  • Ta en ledande roll vad gäller att tillsammans med Head of Digital Solutions och CPO översätta strategiska planer till taktiska.
  • Ha en ledande roll i att tillsammans med relevanta kollegor och intressenter definiera vision och målbild.
  • Arbeta nära Head of Digital Solutions Sweden och självständigt initiera och driva större initiativ eller processer.

Rollen rapporterar till Head of Digital Solutions och utgår från Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg.

Är det här du?
För att lyckas i den här rollen vill vi att du har flera års erfarenhet från en ledande position där du arbetat med strategi och exekvering antingen som konsult eller in-house. Du har flerårig erfarenhet av att leda förändring, definiera strategisk riktning samt sätta och implementera tydliga målbilder samt lösa unika och komplexa problem med bred påverkan på verksamheten. Vidare har du framgångsrikt arbetat med utveckling kopplat till digitala strategier troligen i närliggande bransch såsom bank, finans eller försäkring.

Ett krav är att du har en akademisk examen inom för tjänsten relevant område. Du talar och skriver engelska felfritt.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en social och självgående initiativtagare. Med en strategisk höjd och analytisk förmåga ser du möjligheter och lyckas även rapportera, paketera och sälja förslag/insikter/lösningar till din omgivning. Vidare är du en god kommunikatör och projektledare som skapar långsiktiga relationer. Det är av stor vikt att du är modig, samarbetsvillig med ett stort fokus på resultat och trivs i en miljö med högt tempo.

Detta erbjuder vi dig
Vår arbetsplats präglas av en öppen, enkel och omtänksam kultur där varje individ spelar en viktig roll. Vi strävar ständigt efter att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder och tror på att en internationell, hållbar och inkluderande arbetsmiljö är nyckeln till vår gemensamma framgång.
Här hos oss finns det inte bara utrymme för personlig tillväxt utan också tydliga utvecklingsmöjligheter och möjligheter till avancemang i din karriär. Vi inser vikten av att erbjuda flexibla arbetsmöjligheter för att främja en balanserad arbetslivsstil.

Förutom detta har du tillgång till koncernens prestationsprogram, pensionsplan, gruppförsäkring och andra förmåner som syftar till att stödja och främja ditt välbefinnande. Vi ser fram emot att välkomna dig till en arbetsplats där du inte bara utvecklas professionellt utan också trivs och känner dig värderad varje dag

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Swedbank med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Carolina Eskengren 08-120 504 27. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Swedbank har 9,5 miljoner privatkunder och 550 000 företagskunder. Banken har 381 kontor i Sverige, 226 kontor i de baltiska länderna.


Kontaktperson Carolina Eskengren 08-12050427
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort SUNDBYBERG
Om företaget

Swedbank har 9,5 miljoner privatkunder och 550 000 företagskunder. Banken har 381 kontor i Sverige, 226 kontor i de baltiska länderna.

Strategisk Management Lead Digital Solutions till Swedbank, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}