Sök jobbet
1 Lediga jobb

Supplier Auditor/Quality Engineer till Getinge Disinfection, Växjö

Har du ett öga för detaljer, goda sociala färdigheter i kombination med tidigare erfarenhet av att arbeta med revisions- och regelverksefterlevnad? Lockas du av möjligheten att arbeta i en verksamhetsnära roll med stor möjlighet att påverka och bidra till en ständigt pågående förbättringsprocess?

Var med på en utvecklande och expansiv resa där man jobbar tillsammans mot målsättningen att spara liv och säkerställa utmärkt vård!

Om tjänsten
På Getinge Disinfection i Växjö tillverkas bla diskdesinfektorer till sjukvården med högt ställda krav på funktion, säkerhet och följsamhet i funktion.
Som Supplier Auditor/Quality Engineer kommer du att vara övergripande ansvarig för att planera och genomföra revisioner med syfte att säkerställa kvalitéts – och regelverksefterlevnad hos leverantörer. I första hand arbetar du med lokala och internationella leverantörer kopplade till siten i Växjö men du kommer även att ansvara för vissa av koncernens globala leverantörer.

Här blir du del av ett engagerat kvalitetsteam som bla ansvarar för regulatorisk efterlevnad i projektutvecklingsprojekt, kvalitetsledningssystemet samt att utföra leverantörs- och internrevisioner. Gruppen leder även aktiviteterna kring bland annat produktregistreringar, kundklagomål, Corrective and Preventive Actions (CAPA) och Management Reviews.

I rollen ingår även att:

  • Upprätta och ansvara för lokal leverantörsrevisionsplanering för året i samarbete med Global Supplier Controls, lokal Inköpschef och lokal Kvalitetschef.
  • Genomföra leverantörsrevisioner, mot standarder som ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 13485, på global och lokal nivå samt hantera leverantörsrevisionsresultat i samarbete med leverantörer, inköps- och kvalitetsavdelning.
  • Tillsammans med kategoriansvarig besöka potentiella leverantörer och på plats utvärdera och följa upp kvalitetsarbete.
  • Vara delaktig i lokalt team vid godkännande och klassificering av nya leverantörer samt ansvara för att listan över godkända leverantörer hålls uppdaterad.
  • I nära samarbete med inköp, definiera riskklassificering för lokala leverantörer.
  • Delta i planering av externa revisioner, ledningens genomgång och post market aktiviteter.
  • Stötta organisationen inom ditt kompetensområde och delta vid ex kontinuerligt förbättringsarbete av processer och arbetssätt.

Tjänsten är placerad på kontoret i centrala Växjö där även produktionen sitter, du kommer att rapportera till Kvalitetschef. I tjänsten ingår ett fåtal resor framförallt inom Europa, uppskattningsvis ca 15 dagar/år.

Är det här du?
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från en motsvarande roll där du självständigt planerat och genomfört revisioner. Vi vill att du har en teknisk förståelse och ser gärna att din erfarenhet kommer från tillverkande industri. Du har goda kunskaper vad gäller ISO 9001 samt 14001, har du även erfarenhet från Medtech och ISO 13485 så är det meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och författar rapporter och annat skriftligt underlag med hög kvalité.

Troligen har du en akademisk utbildning inom för tjänsten relevant område, alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens genom arbete. Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god kommunikativ förmåga och sociala färdigheter. Du är trygg i dig själv, driver självständigt leverantörsdialoger och ser vad som behöver göras. Samtidigt som du behöver vara en kritisk granskare och vara noggrann i din dokumentation har du en förmåga att få andra med dig och att skapa goda långsiktiga relationer.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Getinge med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 073-55 88 927. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: SQA, audit, revision, supplier, ISO 9001, ISO 14001, kvalité, produktion, tillverkning, medtech,

Om företaget

Together we can make a difference

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge provides career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day.


Kontaktperson Carolina Eskengren 08-12050427
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort VÄXJÖ
Om företaget

Together we can make a difference

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers save lives and ensure excellent care. A career at Getinge provides career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day.

Supplier Auditor/Quality Engineer till Getinge Disinfection, Växjö

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}