Sök jobbet
1 Lediga jobb

Produktspecialist Kort till Skandia

Har du erfarenhet av att arbeta med kort- och betallösningar? Är du i början eller mitten av din karriär och vill utvecklas i ett entreprenörsdrivet bank- och försäkringsbolag som ligger i framkant?

Skandiabanken söker en engagerad och nyfiken produktspecialist som vill vara med och forma framtidens kortprodukter. Om du brinner för att bidra med innovativa tankar och idéer och vill vara en del av ett team som strävar efter att skapa långsiktigt värde för sina kunder, då är detta din chans att göra verklig skillnad.

Om rollen

Skandia är just nu inne i en spännande förändringsresa som bland annat innefattas av att utveckla och förbättra deras kundresa. Detta med ambitionen att vara en stabil bank- och försäkringspartner genom kundens hela livscykeln. För att kunna uppnå Skandias strategiska målbild, satsar de inom flera delar av verksamheten för att tillsammans skapa goda förutsättningar för framtiden. Det ger dig den optimala möjligheten att få vara del av en föränderlig och framåtlutad företagskultur där dina idéer välkomnas varmt.

Som Produktspecialist inom kort kommer du att vara en viktig del av Core Banking-teamet och tillsammans med dina kollegor ansvara för kortprodukternas funktionalitet och kvalité. Rollen driver initiativ för att utveckla och utreda kortfunktionalitet från analys till kravställning i nära samarbete med många viktiga nyckelfunktioner inom och utanför banken.

Som en del av en mindre bank söker vi dig som ser charmen i att arbeta i en dynamisk och bred roll där du får arbeta med arbetsuppgifter av olika karaktär och komplexitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som produktspecialist kommer att vara att:

 • Bidra till att formulera och aktivt jobba med strategi och långsiktighet inom produktområdet kort
 • Säkerställa ett attraktivt och relevant erbjudande samt kvalitet och god kundupplevelse inom produktområdet
 • Kravställa gentemot externa leverantörer för vidareutveckling av kortprodukter
 • Stötta i kommersiella utvecklingsprojekt och interna regelverksprojekt
 • Säkerställa produktens risk- och regelverksefterlevnad
 • Representera banken i externa forum
 • Arbeta med SLA uppföljningar
 • Omvärldsbevaka och hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen inom området

I denna roll kommer du att tillhöra Core Banking och produktteamet kort. Tillsammans utgår ni från bank- och kundperspektivet där ni arbetar utifrån ramverket Safe. Du rapporterar till Produktchefen och arbetar med många externa samarbetspartners. Du kommer sitta i fina lokaler vid Lindhagen.

Är det här du?

För att lyckas i rollen söker vi dig som har:

 • Minst 2–3 års erfarenhet från att ha arbetat som produktspecialist eller processansvarig inom kort, eller en kombination av likande roller.
 • Erfarenhet och förståelse för det ekosystem som kortbetalningar verkar inom idag och framför allt står inför i framtiden
 • Erfarenhet och kompetens att skriva krav utifrån en epic och featurenivå, dvs kundresan och behovet med leveransen
 • En god vana av att arbeta datadrivet samt trivs i en roll där du får bidra till att optimera och effektivisera kortprocesser
 • Goda vana vid att arbeta utifrån ett agilt arbetssätt
 • Goda kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är nyfiken, framåtdriven och motiveras av att förbättra, utveckla och uppnå resultat. Som person är du lösningsfokuserad och bidrar gärna med nya idéer och tankesätt. För att trivas i rollen ser vi även att du har lätt för att anpassa dig i en föränderlig miljö och du motiveras av innovation och kunskapsutbyte. Då tjänsten arbetar tvärfunktionellt med många kontaktytor är det av stor vikt att du är en god kommunikatör som kan anpassa dig till olika människor och situationer. Slutligen, söker vi dig som har en positiv attityd och förstår att de bästa resultaten nås genom samarbete och goda relationer.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: produktspecialist, produktägare, processägare, kort,

Om företaget

Skandia är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att du ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara frisk på vägen dit. Vi har cirka 750 miljarder kronor under förvaltning. Vi låter pengarna jobba på ett sätt som ger bra avkastning åt våra drygt 1,7 miljoner kunder och samtidigt bygger vi ett bättre samhälle. Hos oss finns också en bank för bolån och sparande som möjliggör att hantera hela din ekonomi från pension till räkningar.


Kontaktperson Jessica Bauer
Tjänstens omfattning Tillsvidare Anställningsform Permanent Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget

Skandia är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att du ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara frisk på vägen dit. Vi har cirka 750 miljarder kronor under förvaltning. Vi låter pengarna jobba på ett sätt som ger bra avkastning åt våra drygt 1,7 miljoner kunder och samtidigt bygger vi ett bättre samhälle. Hos oss finns också en bank för bolån och sparande som möjliggör att hantera hela din ekonomi från pension till räkningar.

Produktspecialist Kort till Skandia

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}