Sök jobbet
1 Lediga jobb

Ekonomichef till Tranviks Udde Fastigheter – Ditt nästa steg i en tillväxtinriktad roll!

Är du redo för en spännande utmaning i din karriär? Besitter du en passion och drivkraft i att stötta ett fastighetsbolag i deras tillväxtresa? Då kan du vara den nyckelperson som Tranviks Udde Fastigheter letar efter – ett företag som präglas av engagemang och entreprenörsanda.

Hösten 2019 markerade startskottet för en ny era inom fastighetssektorn, när Tranviks Udde Fastigheter föddes som en mindre och mer personlig aktör. Bolaget grundades av ägare med en imponerande erfarenhetsbakgrund och kompetens inom fastighetsbranschen, med en beprövad förmåga att etablera och utveckla framgångsrika företag. Sedan sin start har Tranviks Udde Fastigheter blomstrat och är nu inne i en fas där de investerar kraftigt för att säkra sin framtida tillväxt.

Om tjänsten

I rollen som Ekonomichef hos Tranviks Udde Fastigheter kommer du att spela en avgörande och central roll när det gäller att stödja deras framtida tillväxt. Rollen är bred med tyngdpunkt i utförande och löpande arbete. Här får du möjligheten att göra avtryck i en organisation vars främsta strävan är framgång och kontinuerlig utveckling.

Tranviks Udde Fastigheter letar nu efter dig med djup erfarenhet inom fastighetsredovisning som vill vara en integrerad del av ett engagerat och entreprenörsdrivet team. Din roll som ekonomichef kommer vara dynamisk och föränderlig i takt med bolagets tillväxt. Du kommer att vara en viktig medarbetare och rådgivare för företagets VD, vilket gör detta till en särskilt spännande och påverkansrik möjlighet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

 • Redovisning och finansiell rapportering: Du ansvarar, utför och kontrollerar löpande redovisning och bokslutsarbete samt att säkra att all finansiell rapportering utförs på ett adekvat sätt.
 • Strategisk planering: Du leder och arbetar med budgetprocessen och analyserar företagets kostnader/intäkter för att finna effektiva sätt till bättre lönsamhet
 • Intern kontroll och processutveckling: Du utvecklar och effektiviserar ekonomiska processer och systemstöd samt säkerställer efterlevnad av standarder och regelverk
 • Skattehantering: Du ser till att bolaget följer skatteregler och samarbetar med revisorer vid behov. Du har även bred kunskap kring skatt för fastighetsbolag.
 • Koncernredovisning: Du ansvarar och upprättar koncernredovisning och konsolidering av flera mindre bolag
 • Personalansvar: Du har fullt personalansvar över en medarbetare med möjlighet att utöka personalstyrkan över tid.

Rollen kommer att vara både mångsidig och ansvarsfull, där du spelar en viktig roll i att säkerställa företagets finansiella stabilitet och tillväxt.

Tranviks Udde fastigheter har kontor i Sickla, Nacka. Du erbjuds ett flexibelt hyrbridupplägg som skapar bra Work Life Balance.

Är det här du?

För att lyckas i rollen söker vi dig som har en gedigen erfarenhet av brett ekonomiarbete, framför allt med en tyngdpunkt inom redovisning. Du har troligtvis en akademisk utbildning inom ekonomi eller liknande. Då du kommer ansvara för koncernredovisning och de facto att fastighetsbranschen är både snabbrörlig och komplex, ser vi gärna att du tidigare har arbetat som ekonomichef på ett fastighetsbolag, som konsult alternativt revisor mot fastighetsbolag En vilja att utvecklas i ledarrollen är en viktig byggsten för denna roll.

Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande i denna rekrytering. Om du har ett starkt affärsfokus, en passion för ekonomi och ledarskap och dessutom triggas av att få vara med och forma Tranviks Udde Fastigheter och driva deras tillväxt till nya höjder, då kan du vara den person som vi söker.

Andra egenskaper som värderas högt för denna roll är:

 • Resultatorienterad: Du har en stark drivkraft att nå mål och leverera resultat.
 • Flexibel: Du är en flexibel individ som snabbt kan anpassa dig till nya utmaningar och är skicklig på att göra välgrundade prioriteringar.
 • Affärsinriktad: Du har en förmåga att se ekonomiska möjligheter och utmaningar som påverkar företagets framgång.
 • Proaktiv: Förändringar är för dig en spännande utmaning, och du tar initiativ för att driva positiva förändringar.
 • Målmedveten och strukturerad: Du är målmedveten, strukturerad och har förmågan att hantera högt tempo och komplexa uppgifter.
 • Relationsskapande: Du trivs med att bygga och vårda relationer både internt och externt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Tranviks Udde Fastigheter med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422 eller Stina Koskijev på 08-120 50 421. Du är även välkommen att kontakta oss på mail, jessica.bauer@levelrecruitment eller stina.koskijev@levelrecruitment.se, vänligen respektera att inga ansökningar tas emot via mail.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Tranviks Udde Fastigheter är ett dynamiskt och personligt fastighetsbolag. Där vi tillför varje fastighet engagemang, kunskap och kapital för att kunna utvecklas under rätt förutsättningar. Varje enskild fastighet förvaltas med ett personligt engagemang, och där vi aktivt arbetar tillsammans med hyresgästen för att nå en långsiktig relation. Tranviks Udde Fastigheter förvärvar och förvaltar främst kommersiella fastigheter inom lager, industri och kontor som vi kan utveckla långsiktigt under vår förvaltning.


Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Löpande Anställningsform Permanent Placeringsort Sickla
Om företaget

Tranviks Udde Fastigheter är ett dynamiskt och personligt fastighetsbolag. Där vi tillför varje fastighet engagemang, kunskap och kapital för att kunna utvecklas under rätt förutsättningar. Varje enskild fastighet förvaltas med ett personligt engagemang, och där vi aktivt arbetar tillsammans med hyresgästen för att nå en långsiktig relation. Tranviks Udde Fastigheter förvärvar och förvaltar främst kommersiella fastigheter inom lager, industri och kontor som vi kan utveckla långsiktigt under vår förvaltning.

Ekonomichef till Tranviks Udde Fastigheter – Ditt nästa steg i en tillväxtinriktad roll!

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}