På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Orkla Care söker Brand Manager

Brinner du för att arbeta med spännande varumärken och produkter inom FMCG? Letar du efter ett jobb där du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och stort engagemang? Då kan detta vara den rätta möjligheten för dig!

Om tjänsten

I rollen som Brand Manager kommer ditt fokus framför allt vara att ta ett helhetsansvar för din kategori, där du kommer ansvara för att initiera, driva och implementera kategori- och varumärkesplaner för den svenska marknaden.

Du ansvarar för allt ifrån den strategiska aspekten av att analysera, etablera och utveckla ditt varumärke och din kategori till det operativa genomförandet. Du driver självständigt din lanseringsplan, bygger business case och säkerställer ett starkt innovationsprogram för den svenska marknaden i nära samarbete med våra innovationsteam i Norge och våra många kontaktytor i Sverige (marknad, försäljning, finans). Du kommer även samarbeta nära övriga team inom marknad och du kommer utveckla din marknadsplan som driver varumärke & kategori till nästa nivå. Du kommer analysera marknaden och följa trender samt i samarbete med övriga team skapa kommersiellt starka kundpresentationer och aktivitetsplaner för din kategori.

För rätt person erbjuder Orkla Care Sverige ett utvecklande arbete i en stimulerande miljö. Vi sitter i fräscha lokaler i Solna Business Park och du rapporterar till Marketing Manager Brand & Innovation.

Är det här du?

Vi söker dig som har relevant universitets- eller högskoleexamen, minimum kandidatnivå. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande roll inom FMCG, såsom brand manager, kategoriansvarig alternativt erfarenhet från shopper insight. Har du i tillägg erfarenhet från medieplanering eller sälj/KAM ses det som meriterande. Vi söker dig som är en skicklig analytiker med god förståelse för konsument och marknaden. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska och är en van användare av Officepaketet samt övriga arbetsrelaterade system.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig med affärssinne, ett stort eget driv samt förmåga att arbeta självständigt i en föränderlig miljö. Du är resultat- och lösningsorienterad och har en stark implementationskraft där din kreativitet och innovativa ådra kommer till sin rätt. Du är vidare förändringsbenägen och för att trivas hos oss på Orkla Care Sverige har du en god samarbetsförmåga samt är van vid att arbeta strukturerat och mot deadlines.

Orkla Care Sverige erbjuder

Du välkomnas till en modern arbetsplats med en stimulerande arbetsmiljö, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med bra sammanhållning, stor drivkraft och som brinner för sitt arbete. Det finns även goda karriärmöjligheter internt inom Orklakoncernen för individer som presterar bra och vill utvecklas framåt med bolaget. Vi hoppas att du vill bli en del av oss och vår spännande resa framåt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Orkla Care Sverige med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Orkla Care Sverige, en del av Orkla Health, är ett ledande nordiskt företag inom konsumenthälsa. I vår portfölj finner du varumärken såsom Grumme, Jordan, Nutrilett, Family Fresh, Bliw, LdB, Salvequick, Samarin & L300. Våra varumärken säljs i dagligvaruhandeln, på apotek och online.


Kontaktperson Sissel Strand
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Solna
Om företaget

Orkla Care Sverige, en del av Orkla Health, är ett ledande nordiskt företag inom konsumenthälsa. I vår portfölj finner du varumärken såsom Grumme, Jordan, Nutrilett, Family Fresh, Bliw, LdB, Salvequick, Samarin & L300. Våra varumärken säljs i dagligvaruhandeln, på apotek och online.

Orkla Care söker Brand Manager

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}