På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Servicetekniker till Ingersoll Rand, Norrland

Tycker du det är roligt med kundkontakt, har teknisk kunskap/intresse samt är hungrig på att alltid lära dig mer? Vill du dessutom ge service med stolthet och har ett sinne för affärer? Då har vi på Ingersoll Rands en bra möjlighet för dig.

Om tjänsten
I rollen som servicetekniker ansvarar du för Ingersoll Rands produkter i form av kompressorer samt all tänkbar kringutrustning. Du kommer arbeta med installation, service & underhåll, montage samt elektrisk och mekanisk felsökning. Du bedriver ditt arbete direkt ute hos kund som kan vara allt från mindre verkstäder till större fabriker. Här kommer du att arbeta självständigt, strukturerat och planerat i samförstånd med dina kollegor och du ges frihet under ansvar. Du utgår från ditt hem och genom din servicebil täcker du stora delar av Norrlandskusten. En stor del av din arbetstid kommer du att tillbringa på resande fot, vilket vi hoppas att du ser som ett positivt inslag.
I detta ansvar ingår bland annat:

  • Utföra arbete på de produkter och kringutrustning som verksamheten hanterar ute i fält
  • Identifierar och beställer nödvändiga reservdelar och produkter
  • Håller sig uppdaterad på produkterna och tjänster genom nödvändig utbildning
  • Följa företagets policys, processer och rutiner
  • Informera kund om väsentlig information

Ingersoll Rand är ett globalt bolag och världsledande leverantör av luftkompressorer, verktyg, pumpar och mycket mer. Som servicetekniker hos oss erbjuds du en teknisk utmaning med möjlighet att fördjupa dig inom området. Vi har stora spännande kunder som erbjuder dig varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en positiv och problemlösande person med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann, självgående och ta ansvar för ditt eget arbete. Du är serviceinriktad och uppskattar såväl mötet med kunder som de tekniska delarna av arbetet. Hos oss blir du en viktig del av teamet och representerar företaget på plats hos kunden.
Vi ser även att du har:

  • Teknisk gymnasieutbildning eller annan likvärdig erfarenhet
  • Grundläggande kunskaper inom mekanik och underhåll
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och behärskar engelska väl
  • B-körkort då tjänsten innehåller resor med servicebil
  • Kunskaper inom el är meriterande

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Ingersoll Rand med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Kamilla Envall på 08-120 50 432. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: service, tekniker, servicetekniker, kompressor, industri, pumpar, pump

Om företaget

Kontaktperson Kamilla Envall +46812050432
Tjänstens omfattning Löpande Anställningsform Permanent Placeringsort Arlandastad
Om företaget

Servicetekniker till Ingersoll Rand, Norrland

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}