På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Projektchef till Sundbyberg Avfall och Vatten, Stockholm

Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med kommunala VA- samhällsbyggnadsprojekt? Har du ledarerfarenhet, eller kanske vill du ta steget in i en ledarroll? Sundbyberg Avfall och Vatten (Savab) erbjuder dig möjligheten att verka i en nyckelroll med många och breda arbetsuppgifter där du får bidra med din kompetens för att utveckla bolaget vidare.

Om tjänsten

Savabs uppdrag handlar främst om att möta våra kunders behov. Vi är ett kommunalt bolag vars ansvar är att på ett säkert och långsiktigt sätt leverera dricksvatten och ta hand om avloppsvatten från Sundbybergs stads invånare och kunder. Bolaget ansvarar också för att på ett miljömässigt hållbart sätt samla in avfall från stadens invånare och kunder. I detta ingår bland annat att uppföra, äga, förvalta och underhålla alla stadens VA- och avfallsrelaterade anläggningar såsom pumpstationer, ledningsnät och stationära sopsugar. Vi har även en egen driftorganisation som utför allt från mätarbyten till renovering i egen regi. Företaget bildades 2017 och har ca 50 medarbetare.

Som projektchef tillhör du affärsområdet VA och sopsug och i det team som du ansvarar för ingår sju medarbetare. I rollen stöttar du teamet projektledare som driver samhällsbyggnadsprojekten från tidiga skeden till driftöverlämnande, samt Savabs egna anläggningsprojekt och re-investeringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Planera, budgetera och rapportera enhetens verksamhet
  • Leda, stödja och samordna medarbetarna och arbetet inom enheten
  • Säkerställa att samhällsbyggnadsprojekten bemannas med projektledare
  • Vid behov, äska resurser från övriga kompetensområden inom organisationen, såsom teknikansvariga
  • Driva projekten på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt
  • VA- och sopsugsinvesteringarna planeras, koordineras och följs upp regelbundet utifrån kommande och pågående planarbete samt utifrån framtida behov av ny- och underhållsinvesteringar
  • Samverka med andra avdelningar/enheter och företagets ledning för att säkerställa en samordnad verksamhet och långsiktig projektplanering
  • Samordna projektarbetet med Sundbybergs stads samhällsbyggnadssektor och delta i avtalsförhandlingar med staden och andra externa parter
  • Säkerställa att verksamheten är i linje med företagets mål och strategier, samt lagar och regler
  • Förvalta, utveckla och förbättra enhetens verksamhet och arbetsmetoder

Du rapporterar till affärsområdeschefen för VA och sopsug, placeringsort är i Hallonbergen, Sundbyberg. Viss flexibilitet till hemarbete finns,

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har en relevant högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av kommunala VA-samhällsbyggnadsprojekt och kommunala VA-anläggningar. Du har erfarenhet både från detaljplane- och genomförandeskedet. Vi ser att du har goda kunskaper i VA-juridik, och avtalsförhandling. Rollen ställer krav på en god kommunikativ förmåga och en vana av att hålla i presentationer och rapportera till ledningen. Har du tidigare erfarenhet av sopsugsprojekt och av att arbeta i en politiskt styrd verksamhet är det meriterande.

Utöver detta uttrycker du dig obehindrat i svenska i både skrift och tal.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Savab strävar efter att ha ett gott ledarskap baserat på värdegrunden och gemensamma förhållningssättet; engagerad, tydlig, skicklig och ansvarstagande. Det är därför viktigt att du har ett intresse av att utvecklas som chef och ledare i takt med att organisationen förändras över tid; med ett genuint intresse för ledarskap och ser såväl individers som gruppers utveckling.

Sundbyberg är inne i en expansiv fas med flera stora exploaterings- och infrastrukturprojekt vilket ställer höga krav på kommunikativ förmåga, struktur och förmåga att samarbeta och ge god service både internt och externt. Som person är du strukturerad och planerar och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. Med fokus på ledarskap, resultat och kvalitet driver du arbetet framåt. Du känner dig trygg i din chefsroll är självgående och har god självinsikt.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att kunna kombinera arbetsliv och privatliv där det finns utrymme för dina prioriteringar. Vi erbjuder därför en tillsvidareanställning med en flexibel arbetsvardag med möjlighet att välja var du vill jobba tre dagar i veckan. Här får du arbeta med engagerande medarbetare som trivs och har roligt tillsammans. Vi har en arbetskultur där vi hjälper och stöttar varandra och vi är övertygade om att ett fungerande kretslopp är nyckeln till en hållbar framtid.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Sundbyberg Avfall och Vatten med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar kommer att påbörjas i mitten av augusti. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: ledare, manager, ledarskap, VA-anläggning, projektledare, project manager

Om företaget

Sundbyberg Avfall & Vatten AB är ett kommunalt bolag vars ansvar är att på ett säkert och långsiktigt sätt leverera dricksvatten och ta hand om avloppsvatten från stadens invånare och kunder. Bolaget ansvarar också för att på ett miljömässigt hållbart sätt samla in avfall från stadens invånare och kunder. I ansvaret ingår att uppföra, äga, förvalta och underhålla alla stadens VA- och avfallsrelaterade anläggningar såsom pumpstationer, ledningsnät och stationära sopsugar. Bolaget har en egen driftorganisation som utför allt från mätarbyten till renovering i egen regi.


Kontaktperson Louisa Torstensson
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Sundbyberg
Om företaget

Sundbyberg Avfall & Vatten AB är ett kommunalt bolag vars ansvar är att på ett säkert och långsiktigt sätt leverera dricksvatten och ta hand om avloppsvatten från stadens invånare och kunder. Bolaget ansvarar också för att på ett miljömässigt hållbart sätt samla in avfall från stadens invånare och kunder. I ansvaret ingår att uppföra, äga, förvalta och underhålla alla stadens VA- och avfallsrelaterade anläggningar såsom pumpstationer, ledningsnät och stationära sopsugar. Bolaget har en egen driftorganisation som utför allt från mätarbyten till renovering i egen regi.

Projektchef till Sundbyberg Avfall och Vatten, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}