På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Kommersiell Förvaltare till Novier, Stockholm

Är du en erfaren Kommersiell Förvaltare som lockas av möjligheten att bli del av ett växande, nytänkande bolag där alla medarbetare gör skillnad? Är du dessutom kvalitetsmedveten, har en hög affärsmässighet och trivs som bäst när du överträffar din kunds förväntan?

Om tjänsten

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Som ett resultat av en hög efterfrågan från marknaden behöver nu kontoret i Stockholm utökas med ytterligare en Kommersiell Förvaltare. Här får du ta ett helhetsansvar för din fastighetsportfölj och antingen arbeta i ett större kunduppdrag alternativt med flera mindre förvaltningsuppdrag. Gemensamt för de båda är ett tätt samarbete och dialog med kund, hyresgäster, samt interna kollegor.

I rollen ingår ansvar för ekonomisk rapportering, budget, prognos, affärsplaner och driftnetto. Du identifierar och initierar utveckling och förbättringar samt har ett affärsmässigt ansvar och skapar goda relationer till hyresgäster, sköter hyresfrågor, avtal, omförhandlingar och uppsägningar etc. Som förvaltare leder du teamet kring fastigheterna i syfte att nå uppställda mål.

Rollen utgår från Noviers trevliga huvudkontor på Blasieholmen och rapporterar till Förvaltningschef samt Kundansvarig för respektive uppdrag med vilken du kommer att ha ett nära samarbete.

På Novier blir du del av ett drivet, engagerat och kvalitetsmedvetet team som sätter kunden främst och som alltid gör det där lilla extra. Med en hög professionalism i kombination med en personlig approach är strävan att alltid skapa långsiktiga samarbeten. Kulturen präglas av det personliga och professionella men också av det öppna och familjära där man gör mycket tillsammans. Novier karaktäriseras av ett stort engagemang och öppet klimat där alla får vara med och bidra och där idéer och kompetenser tas tillvara.

I din anställning får du bland annat ta del av förmåner såsom gemensam veckoträning med PT, pensionsrådgivning, Rikskortet, privat sjukvårdsförsäkring, föräldralön, m.m.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen är det ett krav att du har en högskoleutbildning inom lantmäteri, ekonomi, teknik eller motsvarande och minst tre års erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning (kontor, butiker etc). Du har god förhandlingsvana och erfarenhet av att driva självständiga hyresförhandlingar. Vidare har du kunskaper i och förståelse för investeringskalkyler och ekonomi samt goda kunskaper i hyresjuridik och är en van användare av Excel.

Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter dig som trivs som bäst i en händelserik vardag. Som person behöver du vara noggrann, kommunikativ, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Vidare är du ödmjuk, har en hög affärsmässighet samt servicemedveten. Då rollen innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du har en god social förmåga. Du månar om ett gott samarbete och samverkan internt vilket också är en avgörande faktor för att du ska trivas på Novier.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Novier med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Kommersiell förvaltare, förvaltare, driftnetto, budget, ekonomisk rapportering, hyresjuridik

Om företaget

Vi är en engagerad helhetsrådgivare inom fastigheter. Vår hunger för innovativa lösningar skapar ständigt förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Detta tack vare vår breda kompetens och specialister inom varje område. Det som utmärker oss är vår entreprenöriella sida och hur vi får saker att hända.


Kontaktperson Carolina Eskengren
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Stockholm
Om företaget

Vi är en engagerad helhetsrådgivare inom fastigheter. Vår hunger för innovativa lösningar skapar ständigt förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Detta tack vare vår breda kompetens och specialister inom varje område. Det som utmärker oss är vår entreprenöriella sida och hur vi får saker att hända.

Kommersiell Förvaltare till Novier, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}