På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Lönespecialist med ansvar för Norden sökes till marknadsledande företag inom hållbar energi, Stockholm

Vill du vara med och främja hållbar innovation samt öka andelen förnybar energi i Sverige? Är du noggrann, strukturerad och en skicklig löneadministratör? Då kan detta vara möjligheten för dig!

Senergia erbjuder helhetslösningar inom solenergi, elbilsladdning och energilagring – och är ett bolag i stark tillväxt både inom och utanför Sverige. Du får i rollen som lönespecialist möjligheten att arbeta med lönefrågor i Sverige, Norge, Finland och Danmark och samtidigt vara med på en unik och spännande tillväxtresa.

Om tjänsten

I denna roll kommer du agera bolagets expert inom lönefrågor kopplat till löneunderlag, pension och försäkring och arbeta mot verksamheten i Sverige, Norge, Finland och Danmark samt mot redovisningsbyrå som sköter själva lönehanteringen i respektive land. Rollen innebär även att stötta i frågor kopplat till förmåner och semester och du behöver sätta dig in i skatteregler samt regelverk och riktlinjer kopplat till ditt område för alla marknader.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

  • skapa löneunderlag månatligen
  • stötta verksamheten gällande frågor kopplat till pension/försäkring/semester/förmåner
  • ansvara för utläggsredovisning
  • övrig personaladministration

Du kommer rapportera till Redovisningsansvarig och rollen är placerad på Senergias huvudkontor i centrala Stockholm. Kontorstider måndag till fredag 08:00-17:00 med möjlighet till flexibilitet och hybridarbete.

Är det här du?

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och minst 3 års erfarenhet av en liknande roll som löneadministratör/lönespecialist. Du har erfarenhet av att hantera frågor kopplat till pension, försäkring, förmåner och semester och har du även arbetat mot andra nordiska länder ses det som meriterande. Har du intresse och/eller erfarenhet av reskontra och bokföring är det ett extra plus.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och har du även kunskaper i andra nordiska språk ses det som ett stort plus. Engelska är vårt företagsgemensamma språk och det är viktigt att du känner dig bekväm vid och behärskar det i ditt dagliga arbete.
Du arbetar dagligen i Microsoft Officepaketet med tyngdpunkt på Excel samt i övriga arbetsrelaterade system som ERP/CRM.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som tar egna initiativ, ett stort eget ansvar och är drivande i det dagliga arbetet. Du har ett stort intresse för siffror och analys, är noggrann, serviceminded samt nyfiken på att lära dig nytt och trivs i en miljö i stor förändring. I ditt dagliga arbete är du strukturerad och har ett intresse av att ständigt utvecklas inom ditt område. Har du inte arbetat med andra nordiska länder tidigare förväntar vi att du sätter dig in i rutiner och lagstiftning för varje marknad.

Vad erbjuder Senergia dig?

Du blir en del av en organisation med ambitiösa och framåtsträvande personer och med en känsla att allt är möjligt. Vi tror på en miljö som präglas av prestigelöshet och där vi välkomnar nya idéer som kan bidra att ta bolaget till nya höjder. Som nyanställd kommer du få en gedigen introduktion och onboarding för att lära känna vår verksamhet och för att dina förutsättningar ska vara så goda som möjligt när du ska anta din nya roll.

Vi erbjuder dig en kultur som präglas av öppenhet, mångfald och respekt för individen. Det är människorna som arbetar hos oss som är vår viktigaste resurs. Vi kommer därför investera i dig, för att du ska växa med oss. Välkommen till oss!

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Senergia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Senergia är en partner för installatörer inom solenergi, elbilsladdning och energilagring. Vi erbjuder produkter för trygg och snabb leverans från ledande tillverkare. Senergia driver även marknadsledande kompetensutveckling genom utbildning och certifieringar för branschen. Från order och teknisk support till trygga och snabba leveranser är Senergia en pålitlig partner.


Kontaktperson Sissel Strand
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Stockholm
Om företaget

Senergia är en partner för installatörer inom solenergi, elbilsladdning och energilagring. Vi erbjuder produkter för trygg och snabb leverans från ledande tillverkare. Senergia driver även marknadsledande kompetensutveckling genom utbildning och certifieringar för branschen. Från order och teknisk support till trygga och snabba leveranser är Senergia en pålitlig partner.

Lönespecialist med ansvar för Norden sökes till marknadsledande företag inom hållbar energi, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}