På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Operativ Controller till Vasakronan

Är du redovisningsekonom och redo för nästa utmaning? Vill du arbeta i en bred roll där du får förflytta dig mellan olika discipliner inom ekonomiarbetet? Motiveras du av att ständigt förbättra din och andras vardag? Då är du kanske den vi söker!

Om tjänsten
Vasakronans Ekonomiavdelning befinner sig på en förändringsresa där det operativa ekonomiarbetet löper på parallellt med digitala förflyttningar och processförbättringar. Nu behöver teamet ytterligare en ambitiös och driven operativ controller som vill vara med och bidra till Vasakronans framtida framgångar.

Som operativ controller arbetar du i en bred roll där dagliga uppgifter som hantering av hyres-, leverantörs- eller redovisningsfrågor kombineras med behov av att göra mindre utredningar och analyser av den finansiella informationen som stöd för organisationen. Utifrån hög kvalitet på finansiell information grundar sig en god förståelse för ekonomiarbetet i hela företaget och du förväntas bidra till detta genom att hålla utbildningar och dela med dig av din kompetens där den behövs.

För att trivas i rollen uppskattar du ett arbetssätt där du självständigt tar dig an uppgifter som innefattas av både hög- och låg komplexitet och med din kunskap inom de operativa frågorna är du en viktig spelare för att bidra till att hitta framtidens utvecklingsområden.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har både intresse och erfarenhet av att arbeta inom flera discipliner inom en ekonomiavdelning samt att du har en förståelse för affären och siffrornas bakomliggande innebörd. Vi ser att du har en akademisk examen inom ekonomi och minst 3 års arbetslivserfarenhet av redovisning. Självklart har du god systemvana och intresse av att göra saker enklare med hjälp av digitala lösningar.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, engagerad och ansvarstagande. Då rollen är bred är det viktigt att du har förmåga att pendla mellan detaljer och helhet. Vi söker dig som är trygg inom redovisning och som har förmågan att se vad som ligger bakom siffrorna och vågar ifrågasätta och ställa frågor till olika kontaktytor inom organisationen. För att lyckas i rollen är du en kommunikativ och positiv lagkamrat som gärna delar med dig av dina kunskaper och är lyhörd till andras. Slutligen så söker vi dig som är prestigelös och trivs i en företagskultur där alla hjälps åt och ”hugger i” där det behövs för teamets skull.

Vad erbjuder vi dig?
Du utgår från Vasakronans alldeles nya huvudkontor i Sergelhusen, en del av Stockholms mest centrala och spännande stadsutvecklingsprojekt på Sergels Torg. Här får du en riktigt grym arbetsplats med alla förutsättningar för ett modernt digitalt och varierat arbetssätt som dessutom är byggt för att du ska må så bra som möjligt.

Du får möjlighet att jobba i ett bolag som har ambition att vara i framkant i allt – oavsett om det gäller teknik, service, ledarskap eller hållbarhetsfrågor. Självklart kommer vi göra allt för att du ska lyckas och här på Vasakronan finns alla möjligheter att driva din egen utveckling. Via olika utbildningar men framför allt genom att delta i eller driva spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Vasakronan med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Hos oss på Vasakronan är vi över 300 engagerade medarbetare som dagligen påverkar utvecklingen av stadsmiljön samt arbets- och handelsplatser i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Vi beskriver vår företagskultur som öppen, vänlig och inkluderande med en ambition att bli klimatneutrala i hela värdekedjan till år 2030. Vill du också arbeta hos Sveriges ledande fastighetsbolag?


Kontaktperson Jessica Bauer
Tjänstens omfattning Tillsvidare Anställningsform Permanent Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget

Hos oss på Vasakronan är vi över 300 engagerade medarbetare som dagligen påverkar utvecklingen av stadsmiljön samt arbets- och handelsplatser i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Vi beskriver vår företagskultur som öppen, vänlig och inkluderande med en ambition att bli klimatneutrala i hela värdekedjan till år 2030. Vill du också arbeta hos Sveriges ledande fastighetsbolag?

Operativ Controller till Vasakronan

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}