På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Erfaren Projektledare inom Supply Chain till DeLaval

Har du ett genuint intresse och erfarenhet av att leda och driva framgångsrika projekt/program inom Supply Chain? Har du dessutom en produktionsteknisk bakgrund och erfarenhet av produktutveckling? Då är du kanske den vi söker!

DeLaval är världens största utvecklare, tillverkare och leverantör av mjölkproduktionslösningar. Företaget är just nu inne i en spännande fas där de bedriver många globala och högt prioriterade projekt inom Supply Chain som kommer ha en stor och positiv inverkan på företagets framtida framgångar. DeLaval erbjuder dig en arbetsplats som ingen annan, där toppmodern teknik går hand i hand med djurens välbefinnande.

Om tjänsten

Som Projektledare inom Supply Chain ansvarar du för att driva globala tvärfunktionella projekt och program där din produktionstekniska bakgrund är viktig för att skapa ett lyckat resultat. Rollen innefattas av att genomföra förstudie, kravställning, samt leda hela implementationsfasen där du samordnar alla delar i projektet.

Utöver det viktiga arbetet som projektledare, förväntas du bidra och dela med dig av dina kunskaper och idéer för att DeLaval ska fortsätta att utvecklas inom Supply Chain.

Rollen förväntas stödja produktutveckling för att skapa ett optimerat internt materialflöde, och en effektiv produktionsprocess för nya produkter, samt bidra till utvecklingen av DeLavals supply chain strategi.

Som projektledare arbetar du i en global roll där ditt nyckelansvar är att:

 • Driva och leda footprint- och utvecklingsprojekt genom alla projektfaser (förstudie/business case, resursallokering, implementation och uppföljning)
 • Styra, leda och coacha projektmedlemmar
 • Verka i nära samarbete med verksamheten för att uppnå mål, tidplan och budget
 • Utföra ändringar av DeLavals Supply Chain i enlighet med projektdirektiv och plan
 • Samordna interna och externa resurser
 • Driva DFM och ge input till FMEA i produktutvecklingen

I den här rollen får du möjlighet att arbeta i en vacker miljö i Tumba där du har fabriken, utvecklingen och laboratoriet tätt intill varandra. Då rollen är global förekommer regelbundna resor till framför allt inom Europa men även andra regioner kan förekomma beroende på projekt. Du rapporterar till Supply Chain Program Director.

Är det här du?

Vi söker dig som har:

 • Universitetsexamen inom ett tekniskt område
 • Minst 7 års erfarenhet av att leda Supply Chain projekt/program
 • Erfarenhet och kunskap inom produktionsteknik, materialflöden och processteknik
 • Erfarenhet av att ha arbetat tvärfunktionellt med projektmedlemmarna på distans i olika tidszoner
 • Kunskap och erfarenhet av att ha arbetat utefter LEAN Manufacturing
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Erfarenhet från andra SC-funktioner såsom sourcing, inköp, kvalitet, lager och logistik är meriterande då rollen kräver en bred förståelse för hela Supply Chain.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är affärsmässig och resultatorienterad. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare med ett coachande förhållningssätt som har förmågan att stötta, motivera och inspirera dina projektmedlemmar. Du är en prestigelös, lyhörd och kommunikativ relationsskapare som har lätt för att dela med dig av dina kunskaper, fånga upp idéer och behov från verksamheten samt skapa ett förtroende hos andra. Du har integritet och känner dig trygg i att hålla i möten och styra en tvärfunktionell grupp i rätt riktning. Då du kommer att ställas inför många val ser vi även att du har god prioriteringsförmåga och är strukturerad i ditt angreppssätt. Slutligen söker vi sig som är tekniskt lagd och som kan bidra till DeLavals långsiktiga mål och strategier inom Supply Chain.

På DeLaval tror vi att mångfald i våra team får oss att utveckla bättre produkter och ha den bästa arbetsmiljön

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar DeLaval med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: ProjectManager, projektledare, SupplyChain, produktionsteknik, materialflöde, logistik, Lean

Om företaget

Vår vision är att göra en hållbar livsmedelsproduktion möjlig. Som ett företag byggt på Innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder, mjölkbönder, göra mer med mindre genom att tillhandahålla världsledande mjölkningsutrustning och lösningar. Idag har DeLaval cirka 4500 passionerade medarbetare som verkar på mer än 100 marknader runt om i världen. DeLaval är en del av Tetra Laval-gruppen. Se mer på www.delavalcorporate.comKontaktperson Jessica Bauer
Tjänstens omfattning Tillsvidare Anställningsform Permanent Placeringsort TUMBA
Om företaget

Vår vision är att göra en hållbar livsmedelsproduktion möjlig. Som ett företag byggt på Innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder, mjölkbönder, göra mer med mindre genom att tillhandahålla världsledande mjölkningsutrustning och lösningar. Idag har DeLaval cirka 4500 passionerade medarbetare som verkar på mer än 100 marknader runt om i världen. DeLaval är en del av Tetra Laval-gruppen. Se mer på www.delavalcorporate.com

Erfaren Projektledare inom Supply Chain till DeLaval

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}