På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Technical Support till Belimo, Stockholm

Vill du arbeta i ett innovativt och expansivt företag som är i framkant när det gäller energi- och hållbara lösningar? Är du är lösningsorienterad, pragmatisk och vill fortsätta utveckla din tekniska kompetens? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten

Belimo är världsledande på marknaden för utveckling, produktion och försäljning av fältenheter för energieffektiv styrning av värme-, ventilations- och luftbehandlingssystem. Företaget grundades 1975 och sysselsätter ungefär 2 200 personer i över 80 länder.

Vi söker nu en Technical Support som kommer inneha en nyckelroll i det operativa arbetet med att hjälpa både kunder och kollegor i tekniska frågor. Du kommer även arbeta aktivt med kompetenshöjande aktiviteter såsom utbildningar och presentationer. I denna roll förekommer resor inom Sverige och en del till vårt huvudkontor i Schweiz.

Du blir en del av ett företag som arbetar långsiktigt, är kvalitetsmedvetna i alla led och med en stöttande och hjälpsam intern kultur.

I ditt ansvar ingår det exempelvis att:

  • arbeta med teknik-, produkt och applikationssupport för kunder på den svenska marknaden.
  • driva kompetensutveckling och utbildningsprogram.
  • inneha lokalt produktansvar och medansvar för produktlanseringar.
  • delta i externa kundaktiviteter tillsammans med säljteamet.
  • underhålla och uppdatera Belimos demorum.
  • stödja kollegor i T&M Support-teamet.
  • som en del av Belimo-teamet, ta en aktiv roll för att främja en kultur av förtroende och ansvar.

Du kommer rapportera till Head of Technical & Marketing Support och tjänsten är placerad på Belimos kontor i Nacka. Belimo Sverige består av 12 personer och utöver moderna kontorsutrymmet består byggnaden av ett lokalt lager för snabb leverans inom Sverige och en utställningslokal som visar det allra senaste.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med relevant eftergymnasial utbildning alternativt längre relevant erfarenhet, gärna inom VVS-branschen. Du har minst 5 års erfarenhet av product management och/eller teknisk support eller liknande samt erfarenhet av värme-/kylapplikationer inom VVS. Har du arbetat med vattenprodukter/-applikationer och/eller fasighetsautomation är det ett stort plus. Vi ser det även som meriterande om du har applikationskunskap.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och är van vid engelska. Har du kunskaper i tyska är det är plus. Körkort är ett krav. Du arbetar dagligen i Microsoft Officepaketet och har du erfarenhet av CRM-system och/eller SAP är det meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är analytisk och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Du drivs och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera rätt. För att vara framgångsrik i rollen är du kreativ och kommer gärna med förslag på hur företaget kan förbättra och effektivisera arbetsmetoder. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktat och ödmjukt sätt. Nyfiken, lojal och affärsmässig är egenskaper som våra kunder värderar högt.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Belimo med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Belimo är ett innovativt och börsnoterat cleantech-företag från Schweiz med över 2000 anställda runt om i världen och flera internationella underavdelningar och distributionsföretag. Som global marknadsledare inom utveckling, produktion och försäljning av ventiler, ställdon och givare för styrning av värme-, ventilations- och luftbehandlingssystem hjälper vi våra kunder med innovativa och energioptimerade lösningar.Kontaktperson Sissel Strand
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Nacka
Om företaget

Belimo är ett innovativt och börsnoterat cleantech-företag från Schweiz med över 2000 anställda runt om i världen och flera internationella underavdelningar och distributionsföretag. Som global marknadsledare inom utveckling, produktion och försäljning av ventiler, ställdon och givare för styrning av värme-, ventilations- och luftbehandlingssystem hjälper vi våra kunder med innovativa och energioptimerade lösningar.

Technical Support till Belimo, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}