På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Konsultchef till Granditude, Stockholm

Granditude befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker nu en relations- och affärsorienterad konsultchef inom IT. Motiveras du av ett modernt och inkluderande ledarskap? Vill vara med på en entreprenöriell resa med möjlighet till stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara med och bidra till utvecklingen av Granditudes tjänsteerbjudande? Då kan det här vara rätt roll för dig! Här får du vara med och driva affärsområdet med IT-konsulter mot fortsatt lönsam tillväxt!

Om tjänsten

I rollen som konsultchef på Granditude ansvarar du för att leda ett team med specialister inom IT. Konsulternas kompetens sträcker sig inom data science, datalagring, datahantering, data engineering, full-stack, front-och backend. Du är ansvarig för att skapa rätt förutsättningar för ett välmående team och en stark leverans gentemot Granditudes befintliga och nya avtalskunder. Denna roll är varierande och det krävs att du som ledare snabbt kan anpassa dig och bemöta utmaningar i arbetet. Du har ett stort ansvar som konsultchef att vidareutveckla Granditudes affär och även förvalta befintliga kunder. Vi ser därför att du är van och trivs att arbeta på operativ och strategisk nivå.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

  • Vara affärsområdesansvarig för Granditudes IT-konsulter och optimera affären på bästa sätt
  • Bygga teamkänsla
  • Arbeta med att nätverka, attrahera och rekrytera nya konsulter
  • Arbeta med försäljning av IT-konsulter mot nya slutkunder
  • Delta i utvecklingen av befintliga kunder och arbeta med kundvård
  • Föra en tät dialog och agera stöd för konsulterna i organisationen och säkerställa att teamet får rätt kompetensutveckling och coachning
  • Verka i nära samarbete med verksamheten för att uppnå mål, tidsplan och budget
  • Kapacitets- och resursplanering samt säkerställa en god beläggningsgrad
  • Projektleda och ansvara för leveranser gentemot kund

Det är en affärsmässig roll som ställer höga krav på eget driv och företagsamhet. Det är viktigt att ha ett genuint intresse för affären, vara nyfiken och besitta viljan att komma framåt. I ditt arbete som konsultchef har du en tät dialog med kunderna och konsulterna. Du behöver vara duktig på försäljning där kommunikation och ödmjukhet är viktiga egenskaper. Är du en entreprenör som ser möjligheter och vill göra affärer är du rätt för den här rollen!

Rollen kommer att vara stationerad på Granditudes kontor centralt i Stockholm samt sälja in nya kandidater. Det är en affärsmässig roll där personliga kontakter kommer att krävas. Rollen innebär stor frihet under ansvar. Du planerar själv ditt arbete och var du förlägger det.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i den här rollen har du tidigare arbetat som konsultchef inom området IT alternativt arbetat med försäljning av konsultverksamhet inom samma område. Har du ledarskapserfarenhet med tidigare personalansvar är det meriterande men inte ett krav. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. I rollen behöver du ha erfarenhet av tjänsteleverans samt en övergripande förståelse för hur IT-tjänster och teknikområdet hänger ihop. Vi ser att du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som är öppensinnad, kommunikativ och affärsmässig. För att lyckas i rollen och trivas på Granditude har du ett stark eget driv, entreprenörsådra och är självgående med ansvarskänsla för både din egen och teamets utveckling. Du brinner för att bygga relationer med både kollegor och kunder och vi ser gärna att du har ett gediget nätverk för att kunna attrahera och rekrytera nya medarbetare samt sälja in konsulter till. Du har även god affärsförståelse, allt från mål och ekonomiska resultat till kvalitetsuppföljning och kundnöjdhet.

För att vara framgångsrik i rollen är du kreativ och kommer gärna med förslag på hur företaget kan förbättra och effektivisera arbetsmetoder. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktat och ödmjukt sätt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Granditude med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Charlotte Wahlström på 08-120 504 28. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Konsultchef, IT, account manager, säljare, Key account manager

Om företaget

På Granditude har vi specialiserat oss på att bygga avancerad programvara så våra kunder kan fokusera på sin affärsverksamhet. Bolaget grundades 2013, och vi har vårt kontor på Drottninggatan i centrala Stockholm. Vi är aktiva inom två affärsområden: Products och Services. Inom products har vi utvecklat en egen plattform för molnapplikationer. Ovanpå plattformen designar och bygger vi avancerade produkter som vi levererar till våra kunder. Vi har idag ett flertal produkter inom eCommerce som tillsammans bildar ett ekosystem för hela verksamheten. Inom Services erbjuder vi expertkonsulter. Vi bygger även skräddarsydda lösningar för specifika behov där vi kombinerar komponenter från Products med expertis från Services.Kontaktperson Charlotte Wahlström
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort Stockholm
Om företaget

På Granditude har vi specialiserat oss på att bygga avancerad programvara så våra kunder kan fokusera på sin affärsverksamhet. Bolaget grundades 2013, och vi har vårt kontor på Drottninggatan i centrala Stockholm. Vi är aktiva inom två affärsområden: Products och Services. Inom products har vi utvecklat en egen plattform för molnapplikationer. Ovanpå plattformen designar och bygger vi avancerade produkter som vi levererar till våra kunder. Vi har idag ett flertal produkter inom eCommerce som tillsammans bildar ett ekosystem för hela verksamheten. Inom Services erbjuder vi expertkonsulter. Vi bygger även skräddarsydda lösningar för specifika behov där vi kombinerar komponenter från Products med expertis från Services.

Konsultchef till Granditude, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}