På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Security Awareness Officer till DeLaval, Tumba Stockholm!

Har du ett nyfiket tankesätt och ett starkt intresse för cybersäkerhet? Är du en god kommunikatör med stark projektledningsförmåga? Vi söker dig som gillar att ge människor möjligheten att anta nya, goda vanor, som kan förmedla och utveckla kunskaper. Känner du igen dig? Då kanske du är vår nya Security Awareness Officer!

Vill du arbeta i ett innovativt företag där du kan bidra till en mer hållbar värld? DeLaval är en världsledande leverantör inom utveckling och tillverkning av mjölkproduktionslösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som ingen annan, där toppmodern teknik går hand i hand med djurens välbefinnande. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system för mjölkproduktion och djurhållning världen över.

Idag är vi på DeLaval 4500 medarbetare och finns representerat i mer än 100 länder. Vi är ett globalt företag med produktion i Sverige, Tyskland, Belgien, Polen, Kina, Nya Zeeland och Latinamerika. Vi på DeLaval är, tillsammans med Tetra Pak och Sidel, en del av Tetra Lavalgruppen.

Om tjänsten

Som Security Awareness Officer kommer du tillhöra IT-avdelningen och teamet Cyber Security. Du kommer i rollen att ändra beteenden och uppmuntra säkra vanor genom att vidareutveckla vårt cybersäkerhetskulturprogram. Vi på DeLaval vill ta nästa steg inom Security Awereness och vill att du i rollen ska leda roliga och positiva förändringsinitiativ från början till slut för alla våra medarbetare, både nationellt och internationellt – på alla verksamhetsnivåer. Vår ambition är att vi i slutändan utvecklar en trygg säkerhetskultur som börjar med att förändra människor beteenden för att minimera den mänskliga risken i säkerheten.

Några av dina huvudsakliga ansvarsområden/arbetsuppgifter i rollen är att:

  • Kontinuerligt identifiera risker inom security awareness genom mätning av personalens beteenden och kultur
  • Utveckla säkerhetskulturens strategier och program och säkerställa att den är linje med säkerhetsstrategierna och övriga IT
  • Rita upp roadmapen för hur man ska bedriva security awereness på global nivå
  • Utveckla och leverera kommunikationskampanjer (t.ex. presentationer, infografik, videos, affischer, nyhetsbrev och dylikt)
  • Utveckla befintligt koncept ”Security Awereness Month”
  • Skapa samarbete/partnerskap inom organisationen för att påbörja ett kulturförändringsarbete inom Security Awereness
  • Hålla workshops, ta fram utbildningsmaterial samt genomföra utbildningsaktiviteter för all personal eller inom specifika målgrupper
  • Utveckla E-Learning plattformen för Security Awareness

Är det här du?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll i minst 3 år. Troligtvis har du projektlett förändringsarbeten av något slag, gärna inom kulturförändringar och/eller cyber security. Du har troligtvis tidigare erfarenhet från teknikområdet. Vi tror att du har en akademisk bakgrund, läst KY-utbildning eller att du kan tillgodoräkna dig akademiska meriter genom arbetslivserfarenhet inom Cyber Security/IT. Vi kräver att du obehindrat rör dig i olika typer av system, gärna inom e-learning och cyber security, samt har färdigheter att skapa innehåll (såsom grafik, ljud, video). Har du dessutom certifieringar såsom SSAP ser vi detta som mycket meriterande.

I denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper att vara av stor betydelse. Vi letar efter en person som är självgående, kommunikativ och pedagogisk. Troligtvis är du sådan som gillar att förmedla kunskap vidare till andra! Du är van att arbeta med många bollar i luften men för den sakens skull aldrig tummar på noggrannheten. För att passa in i teamet är du en nyfiken lagspelare som inte räds för att kavla upp ärmarna och göra jobbet själv. Att utbyta kunskaper kollegor emellan kommer naturligt för dig. Dessutom har du en stark drivkraft, ett gott tålamod och är ödmjuk som person.

Krav för tjänsten är att du obehindrat hanterar det engelska och svenska språket i tal och skrift. Vi på DeLaval har en flexibel arbetsplats där du erbjuds att delvis jobba på distans. Resten av tiden spenderar du på vårt huvudkontor i Tumba, där du också har närheten till Hamra Gård. En del resor kan förekomma i tjänsten, då främst i utbildningssyfte på andra siter inom och utanför Europa.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar DeLaval med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421 eller maila på stina.koskijev@levelrecruitment.se (observera att inga ansökningar tas emot via mail).

Urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat hittats. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Our vision is to make sustainable food production possible. As a company built on innovation, we constantly work to find ways of helping our customers, dairy farmers, do more with less by providing world-leading milking equipment and solutions. Today, DeLaval has approximately 4,500 passionate professionals operating in more than 100 markets around the world. DeLaval is part of the Tetra Laval Group. See more at www.delavalcorporate.com.

Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Löpande Anställningsform Permanent Placeringsort TUMBA
Om företaget
Our vision is to make sustainable food production possible. As a company built on innovation, we constantly work to find ways of helping our customers, dairy farmers, do more with less by providing world-leading milking equipment and solutions. Today, DeLaval has approximately 4,500 passionate professionals operating in more than 100 markets around the world. DeLaval is part of the Tetra Laval Group. See more at www.delavalcorporate.com.

Security Awareness Officer till DeLaval, Tumba Stockholm!

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}