På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Bravidas förvärvsteam söker M&A-manager

Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en av oss på Bravida! Förvärv är en viktig del av Bravidas affärs- och tillväxtstrategi och med ett eget förvärvsteam leder och genomförs ett stort antal förvärv varje år i hela koncernen. Nu behöver vi stärka vårt team ytterligare – är det dig vi söker?

Om jobbet

Som M&A manager på Bravida kommer du att vara en del av ett väl sammansatt team med fokus på att identifiera intressanta förvärvsobjekt och förvärva dem. Ingen dag är den andra lik! Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Analysera och komma med förslag till förvärvsobjekt
  • Kunna göra en finansiell analys och värdering av bolag som är aktuella för förvärv
  • Leda en Due Diligence på bolag som är med i förvärvsprocessen
  • Projektleda hela förvärvsprocessen och stötta ”linjen” vid mindre förvärv

Förvärvsteamet genomför de flesta förvärv med egna resurser och i samarbete med Bravidas lokala verksamheter. Du kommer vara den som ansvarar för den finansiella analysen och värderingen av bolaget, i första hand vid förvärv i Sverige men även i de andra nordiska länderna. Snart kommer du även in i en roll där du projektleder hela förvärvet från målsökning till genomförande.

Bravidas Förvärvsteam är en del av koncernstaben och är placerat på huvudkontoret vid Telefonplan i Stockholm. Teamet består idag av sex medarbetare som är ekonomer, ingenjörer och jurister. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget!

Vem är du?

Vi söker dig som har en masterutbildning inom ekonomi eller som civilingenjör och som har arbetat i minst tre-fyra år med M&A och/eller finansiell analys på en investerings- eller transaktionsavdelning på någon av de ledande firmorna eller bankerna eller inom bolagsmiljö. Du är en strukturerad, driven person som arbetar självständigt men trivs i samarbete med andra. Du vill utveckla din förmåga att leda projekt men även andra människor. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Det är positivt om du kan något av de andra nordiska språken.

Du är en positiv och social person som tar en självklar plats i teamet, där vi stöttar och utmanar varandra för att uppnå det bästa resultatet. Vi är en central avdelning i Bravida som jobbar och stöttar vår lokala verksamhet att nå sina mål, vilket du ser som utvecklande och kul!

Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt att nå våra mål, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Vad erbjuder vi dig?

Som M&A manager får du arbeta i ett team med drivna och erfarna kollegor med tydligt tillväxtfokus. Tillsammans driver vi i Förvärvsteamet alla förvärv från målsökning till integration med egna resurser. Du arbetar nära koncernens ledning samtidigt som du är nära den lokala organisationen i hela förvärvsprocessen.

Arbetet kan innebära resor inom Norden och framförallt resor över dagen inom Sverige.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! Läs mer om Bravida: www.bravida.se och Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Gaard på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se.

Kontaktperson Sofia Gaard 08-120 50 424
Tjänstens omfattning Anställningsform Tillsvidare Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se.

Bravidas förvärvsteam söker M&A-manager

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}