På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Arwidsro söker förvaltningschef, Stockholm

Brinner du för ledarskap, affärer och möjligheten att få vara med på en fortsatt tillväxtresa hos ett fastighetsbolag i framkant? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Arwidsro är i en expansiv fas och vi söker nu en affärsdriven och erfaren förvaltningschef som brinner för att förvalta och utveckla hållbara fastigheter med långsiktig kvalitet som får människor att må bra.

Bolaget

Arwidsro är ett växande fastighetsbolag med fokus på defensiv dagligvarumarknad handel, service, samhällsfastigheter samt bostäder. Bolaget grundades 1979 och besitter över 40 års erfarenhet av förvaltning och fastighetsutveckling. Arwidsro bygger, förvärvar, förvaltar och utvecklar fastigheter i stabila marknader med positiv befolkningsutveckling i mellersta och södra Sverige.

Om tjänsten

I rollen som förvaltningschef kommer du ha personal- och budgetansvar för fyra förvaltare samt en förvaltningsadministratör. Du har det övergripande ansvaret för den löpande förvaltningen, ekonomi, omvärldsbevakning och kundrelationer. Du kommer leda och fördela det dagliga arbetet samt ansvara för att driva gruppen framåt efter uppsatta mål vad gäller utveckling av medarbetarna, arbetssätt, processer, lönsamhet samt affärsutveckling. På Arwidsro har vi jobbat mycket med digitalisering och vi har idag mycket bra systemstöd och automatiserade processer för det administrativa arbetet.

Arwidsro befinner sig i en intensiv tillväxtfas med löpande förvärv och nyutveckling av egna fastigheter som efter uppförande övergår i förvaltning. Bolaget driver ett aktivt arbete med att ständigt optimera tekniska, ekonomiska, miljömässiga och kommersiella nyckeltal för bolagets portfölj. Rollen är bred då du parallellt kommer jobba inom flera segment på marknaden med ett helhetsansvar för affären i de olika fastigheterna. Respektive fastighet präglas av sina möjligheter och utmaningar beroende på ålder, läge, hyresgästsammansättning, skick m.m. Du kommer i rollen även få möjlighet till och ansvara för att arbeta vidare med hur man utvecklar förvaltningen och arbetet med de externa leverantörerna. Arwidsro har även kommit långt i sitt grundläggande hållbarhetsarbete kring miljöcertifiering och utsläppsredovisningen och ska nu ta nästa steg för att utveckla hållbara affärsmodeller, vilket du som förvaltningschef också kommer att vara delaktig i.

Självklart deltar du även i förvärvs- och projektprocesser för att få en helhetsförståelse för kommande affärer. Du har en central position när det gäller att ta emot nyförvärvade och färdigställda projekt som övergår i förvaltningsfas.

Inom förvaltningen jobbar även fastighetschef, verksamhetscontroller och en hyresekonom. Du kommer rapportera till fastighetschefen och rollen är placerad på kontoret i centrala Stockholm.

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning inom exempelvis fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller förvaltning. Du har minst 5–7 års erfarenhet från liknande uppgifter inom fastighetsbranschen samt erfarenhet av att ha arbetat med kommersiellt bestånd. Du har tidigare lett personal som arbetat med fastighetsadministrativa och/eller förvaltningsuppgifter eller liknande. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förhandlingsvana samt god förståelse för affären och relationen mellan hyresgäst och hyresvärd. Du har vidare goda kunskaper och erfarenhet inom hyres/fastighetsjuridik, kontraktsadministration och byggteknik. Du är analytisk samt har vana av att löpande arbeta med rapportering av intäkts- och kostnadsanalyser.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och är van att dagligen arbeta i administrativa system.

Vi söker en affärsmässig och modig person med ett strategiskt förhållningssätt som verkligen gillar att göra affärer. Du har stor drivkraft och initiativförmåga och kan prioritera och strukturera både ditt eget och dina medarbetares arbete på ett effektivt sätt. Du har tydliga ledaregenskaper, bygger förtroendefulla relationer, har en modern syn på ledarskap, affärer och innovation samt är duktig på att skapa engagemang och motivation. Du känner dig igen i vår företagskultur där ansvar är nyckeln och som bygger på hög etik och moral och på vår humanistiska grundsyn där vi ser till människan i varje situation.

Vi erbjuder en tjänst med stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att genom ditt och teamets arbete påverka och bidra till vårt resultat.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Arwidsro med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande med uppehåll under sommarledighet vecka 29-32. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: förvaltare, förvaltning, kommersiellt, chef, ledare, ledning.

Om företaget
Arwidsro bygger livsmiljöer som ska ha långsiktig kvalitet och få människor att må bra. VI SKAPAR BESTÅENDE LIVSMILJÖER. Det är att leva som vi lär, från då till nu och in i den framtid som vi värnar om.

Vi utvecklar fastigheter som skapar en helhet. Vi vågar utmana konsensus, se helheten och drivs av att ta fastighetsutveckling till nästa steg. Drivna av vår inre kompass förverkligar vi våra idéer och visioner.

Kontaktperson Sissel Strand +46812050426
Tjänstens omfattning Anställningsform Permanent Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Arwidsro bygger livsmiljöer som ska ha långsiktig kvalitet och få människor att må bra. VI SKAPAR BESTÅENDE LIVSMILJÖER. Det är att leva som vi lär, från då till nu och in i den framtid som vi värnar om.

Vi utvecklar fastigheter som skapar en helhet. Vi vågar utmana konsensus, se helheten och drivs av att ta fastighetsutveckling till nästa steg. Drivna av vår inre kompass förverkligar vi våra idéer och visioner.

Arwidsro söker förvaltningschef, Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}