På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Regional Sales Manager till 3A Composites Architecture & Design, Sverige

Är du en relationsbyggare med branschkunskap inom bygg, fasad och arkitektur? Är du dessutom en person som drivs av utmanande utmaningar och som inte räds av att ta stort eget ansvar? Då kanske detta är något för dig! 3A Composites erbjuder dig en spännande roll där du arbetar med uppbyggnaden av dem på den skandinaviska och Baltiska marknaden!

3A Composites utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa aluminiumkompositpaneler, konstruktionskompositmaterial, plastplåtar och lätta skumskivor. Bolaget fokuserar på följande marknadssegment: Arkitektur & Design, Display & Grafisk Konst, Transport & Industri med mera. Inom varje segment erbjuder 3A Composites ett unikt produktsortiment och är en ledande aktör på alla målmarknader. Med sina kända varumärken har koncernen etablerat sitt rykte som ett globalt erkänt företag.

Om tjänsten

Som Regional Sales Manager kommer du att bygg upp regionen Skandinavien och Baltikum. Ditt fokusområde kommer att bli att driva omsättning genom att generera nya affärsområden, kundsegment, produkter/system samt säkerställa expansion av de befintliga projekten på den skandinaviska och Baltiska marknaden. Ditt jobb går ut på att hitta rätt positioner och väg till den marknad man önskar att nå. 3A Composites finns på marknaden idag, men det är ditt ansvar att säkerställa att resan framåt blir som man önskar. Detta medför även till att du behöver bygga rätt typ av organisationsstruktur för att säkerställa framgång. I rollen rapporterar du direkt till Chief Business Officer Architecture som sitter på huduvkontoret i Tyskland.

Ett axplock av ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Leda och stötta teamet (2 personer) samt se över kompetensbehov för framtida medarbetare
 • Utveckla affären, inom nya och existerande kundsegment
 • Etablering av produkten fiX-kit på marknaderna
 • Utveckla 3A Composites kompletta erbjudande!
 • Introducera nya produkter till tillverkare i Skandinavien och Baltikum
 • Utveckla och stötta befintliga partners (tillverkare, fasadbyggare och distributörer)
 • Agera stöd till befintliga handelspartners
 • Administrera och utveckla specifikationer för arkitekter i Sverige
 • Ansvara för kundutbildningar och mässor

… Och mycket, mycket mer.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en god erfarenhet från byggbranschen med fokus på ytterfasader. Vi ser att du har minst 2–3 års erfarenhet av försäljning liknande roller, gärna i en roll där du haft nära dialog med arkitektbyråer, beställare och byggherrar/entreprenörer samt distributörer. Då rollen innebär kontakt och dialog med många olika typer av människor i många olika led är du troligen en person som trivs med stora kontaktytor

Skallkrav för rollen:

 • 2-3 års erfarenhet av försäljning av fasader
 • Eftergymnasial utbildning som är teknisk/konstruktionsrelaterad, som snickare, hantverkare, arkitekt eller civilingenjör, samt och/eller högre utbildning/diplom inom försäljning och marknadsföring.
 • Arbetat med fasader och haft nära samarbete med arkitekter
 • Erfarenhet av första-led ledarskap
 • Du uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal. Kunskaper i andra skandinaviska språk är meriterande.
 • Kunskaper inom Microsoft, CRM-system, SAP samt kan läsa CAD-ritningar.

Meriterande för rollen:

 • Befintligt nätverk bland arkitekter och/eller myggmaterialhandel eller andra tekniska branschorganisationer.

Dessutom anser du att resor är ett naturligt inslag i ditt arbete då rollen kräver upp till 50 % av arbetstiden på resande fot, inom Skandinavien och Baltikum samt till HK i Tyskland.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är analytisk och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Du drivs och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera rätt för att uppnå tydliga deadlines. För att vara framgångsrik i rollen är du kreativ och kommer gärna med förslag på hur 3A Composites kan förbättra och effektivisera sina arbetsmetoder. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktat och ödmjukt sätt. Nyfiken, lojal och affärsmässig är egenskaper som vår kund värderar högt. Dessutom kan du leda ett team om två personer med kraft och stark motivation!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar 3A Composites med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

OBS! ALLA ANSÖKNINGAR MÅSTE SKICKAS IN PÅ ENGELSKA!

Om företaget
3A Composites develops, manufactures and markets high-quality aluminum composite panels, structural composite materials, plastic sheets and lightweight foam boards. 3A Composites has offices and manufacturing operations in 27 locations in Europe, the Americas and Asia with approximately 4,000 employees. The company achieves an annual turnover of approximately CHF 1 billion.

3A Composites belongs to the listed company Schweiter Technologies.

Kontaktperson Stina Koskijev
Tjänstens omfattning Löpande Anställningsform Tillsvidare Placeringsort Stockholm
Om företaget
3A Composites develops, manufactures and markets high-quality aluminum composite panels, structural composite materials, plastic sheets and lightweight foam boards. 3A Composites has offices and manufacturing operations in 27 locations in Europe, the Americas and Asia with approximately 4,000 employees. The company achieves an annual turnover of approximately CHF 1 billion.

3A Composites belongs to the listed company Schweiter Technologies.

Regional Sales Manager till 3A Composites Architecture & Design, Sverige

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}