På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Projektledare Sprinkler till Bravida Örebro

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom Sprinkler till Örebro.

Om tjänsten

Bravida hjälper till med allt inom sprinkleranläggningar – hela vägen från underlag inför investeringsbeslut till installation och efterföljande service. Våra erfarna konstruktörer tar fram sprinklerlösningar som både är kostnadseffektiva och anpassade till förutsättningarna i din verksamhet.

Hos oss på Bravida sprinkler kommer du arbeta nära våra kunder i deras dagliga verksamhet. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för kvaliteten i projekt och att leverans lever upp till kundens förväntningar. Den projektledare vi söker ska ha förmågan att skapa ett kreativt arbetsklimat bland deltagarna i projektet och stimulera till nytänkande. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar.

I rollen som projektledare på Bravida kommer du att ansvara för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Här arbetar du med affärsutveckling, driver kontakten med kunder samt ansvarar för tidplan, ekonomi och uppföljning av projekten.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • Ta fram tekniska lösningar
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Hos oss på Sprinkler i Örebro blir du en del av ett glatt och framåt gäng med olika kompetenser så som montörer, projektledare och serviceledare. Vi hjälps åt för att leverera den bästa tjänsten till våra kunder.

Är det här du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en gedigen erfarenhet som projektledare inom relevant bransch med god förståelse för projektekonomi och entreprenadekonomi.

Har du dessutom erfarenhet från kalkylering är de meriterande.

I den här rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, ett ekonomiskt intresse och en god administrativ förmåga. Du utmanas av att driva verksamhetsförändringar där din förmåga att lyssna, samarbeta och kommunicera sätts på prov. Vidare ser vi att du är nyfiken, energifull och flexibel och bidrar till en positiv atmosfär. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425 Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Ingenjör, montör, VVS, el, vent, rör, kalkylator, projektledare, kyla, vs, sprinkler, installation, service

Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Kontaktperson Mikaela Hansson
Tjänstens omfattning Heltid Anställningsform Tillsvidare Placeringsort Örebro
Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Projektledare Sprinkler till Bravida Örebro

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}