På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Ledare Transportbilscenter Europcar, Göteborg

Vill du vara ledaren som bygger upp Europcars nya transportbilscenter i Göteborg? Europcar erbjuder dig en unik möjlighet där du får helhetsansvaret och mandatet att bygga upp och sätta strukturen för deras framtida transportbilsverksamhet med start i Göteborg.

Om Tjänsten

Europcar har tagit ett strategiskt beslut att göra en satsning inom deras transportbilsverksamhet som innefattas av att bygga upp deras första separata transportbilscenter, detta med höga ambitioner om en lönsam tillväxt. På sikt planeras samma framgångsrika koncept implementeras även i Stockholm. Detta är början på en spännande utvecklingsresa där du får en avgörande nyckelroll och fullt förtroende att driva ett affärsområde till helt nya höjder.

Som ledare och stationschef över Göteborgs transportbilscenter kommer du ha helhetsansvaret för det operativa, strategiska och taktiska arbetet. Ditt fokus blir initialt att bygga upp en personalstyrka, skapa en affärsplan och strategi för verksamheten, bearbeta befintliga och nya kunder, samt säkra att fordonsflottan har god beläggning och genererar lönsamhet.

Då rollen och transportbilscentret kommer att utformas och utvecklas med din hjälp förväntas du ha en öppensinnad, entreprenöriell och prestigelös inställning. Din roll kommer innefattas av arbetsuppgifter av både enklare och mer komplex karaktär.

Vid din sida har du ett stort stöd från hela verksamheten, du har dessutom en stabil koncern med en god struktur i ryggen. Med andra ord ges du helt rätt förutsättningar för att lyckas! Nu söker vi dig som vill ta dig an denna spännande utmaning och som triggas av att få bygga och skapa en lönsam och framgångsrik verksamhet för Europcars transportbilar.

Tjänsten är placerad på Backaplan/Hisingen och du rapporterar till Business Area Manager.

Är det här du?

Vi söker dig som har:

  • en stark vilja att utvecklas i en ledarroll
  • god förhandlingsvana och vana att samarbeta med olika kontaktytor inom olika yrkeskategorier såväl internt som extern
  • god erfarenhet av försäljning av person- eller transportbilar, alternativt;
  • god erfarenhet av logistik inom transportbilbranschen
  • dokumenterad ledarerfarenhet med resultat- och personalansvar
  • eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller likvärdigt alternativt; motsvarande genom arbetslivserfarenhet

Det är meriterande om du har:

  • varit med om att bygga verksamheter från grunden
  • kunskap och erfarenhet av att tolka data och agera efter det
  • kunskap inom både B2B och B2C
  • ett redan upparbetat kontaktnät inom transportbilsbranschen

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett entreprenörstänkt och motiveras av att ta dig an utmaningar där du utifrån en övergripande vision själv får finna ”hur:et” och vägen till målet. Om du inte redan varit chef så har du ett stort intresse för att utvecklas inom ledarrollen. Att prioritera och planera på ett välorganiserat och strukturerat sätt kommer naturligt för dig. Slutligen är du en prestigelös lagspelare med en stor drivkraft och motivation som vill bidra i uppbyggnaden av Europcars första transportbilscenter. Då bolaget är en del av mobilitetsbranschen som både är i tillväxt och förändring är intresse för innovation och omvärldsbevakning viktig.

Europcar Sveriges värderingar visar vilka beteenden som de vill ha, inte bara i deras organisation men också i förhållande till deras kunder, samarbetspartners, potentiella medarbetare och övriga omvärlden. Deras värderingar speglar det Europcar tror på och står för: driv, integritet och hållbarhet och ligger i linje med VW-koncernens Integritets- och Complianceprogram, Together4Integrity och de 7 Group Essentials som ingår där.

Lägg till länkar till

Om Europcar: Jobba hos oss – Din resa på börjar här – Europcar Sverige (teamtailor.com)

VGS värdegrund: Volkswagen Group Sverige – Driv, Integritet, Hållbarhet – YouTube

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Europcar med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande från mitten av augusti. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Kontaktperson Jessica Bauer +46812050422
Tjänstens omfattning Tillsvidare Anställningsform Tillsvidare Placeringsort Hisingen
Om företaget
Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Ledare Transportbilscenter Europcar, Göteborg

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}