På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Strategisk Inköpare Konsulter till Vasakronan – Stockholm

Har du en tidigare erfarenhet av att arbeta med strategiskt inköp av konsulter och lockas av möjligheten att fortsätta din karriär i en affärsnära, framåtriktad och branschpåverkande roll? Trivs du som bäst i en central roll där du får dela din kunskap och arbeta för både långsiktiga och hållbara affärer?

Missa inte denna spännande roll på ett utav ett av Nordens ledande stadsutvecklingsbolag där du blir del av resan mot den goda staden där alla

människor trivs och verksamheter utvecklas.

Om tjänsten

Som Strategisk Inköpare fokus konsultinköp på Vasakronan blir du del av en öppen, vänlig och inkluderande miljö med enkla värderingar som också är fast förankrade i kulturen. På Vasakronan tror man på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schysst och ärligt sätt och att ta ansvar för helheten. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett stort plus.

Det här är rollen för dig som vill ansvara för avtalskategorin konsulter, främst konsulter inom byggbranschen. Även andra typer av avtal kan förekomma som t.ex. media och IT. I rollen kommer du att arbeta i nära samarbete med interna beställare för att tillsammans hitta de bästa alternativen som långsiktigt säkerställer att satta affärsmål nås. Förutom en möjlighet att arbeta med varierade uppgifter i ett helhetsperspektiv kommer du också att bli del av ett kunnigt team som är generösa med att dela med sig av sina kunskaper.

I rollen ingår även att arbeta med följande:

  • Utveckla och genomföra kategoristrategier för större kategorier.
  • Omvärlds- och branschbevakning med särskilt fokus på kategori konsulter.
  • Skapa och leda kategoriteam för att ta fram och implementera rätt strategier.
  • Leda och genomföra upphandlingar.
  • Ständigt arbeta för att hitta nya kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara lösningar.
  • Agera expert i inköpsfrågor inom din kategori internt och externt.
  • Leverantörsuppföljning och utveckling.
  • Säkerställa hållbara leverantörer över tid.
  • Utveckling av processer och arbetssätt samt löpande effektiviseringsarbete.
  • Utbilda organisationen i inköpsfrågor.

Du ingår i den centrala inköpsfunktionen och rapporterar till Inköpschef. Du utgår från Vasakronans alldeles nya huvudkontor i Sergelhusen, en del av Stockholms mest centrala och spännande stadsutvecklingsprojekt på Sergels Torg. Här får du en riktigt grym arbetsplats med alla förutsättningar för ett modernt digitalt och varierat arbetssätt som dessutom är byggt för att du ska må så bra som möjligt. Och tänket är enkelt – trivs en och mår bra blir det lätt och kul att jobba! I tjänsten ingår också resor till övriga kontor i Uppsala, Malmö och Göteborg.

Vasakronan kommer att göra sitt yttersta för att du ska lyckas och på erbjuder stora möjligheter driva din egen utveckling. Dels genom olika utbildningar men framförallt genom att du deltar i eller driver spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Är det här du?

Du har med största sannolikhet arbetat med strategiskt inköp helt eller delvis fokuserat på konsulter på ett fastighetsbolag, inom byggbranschen eller på konsultsidan under minst tre-fem år och har under denna tid skaffat dig god kompetens både gällande branschregler såsom tillhörande entreprenadjuridik och AMA. Du är till viss del självgående och verkar för att driva och utveckla kategorin vidare. Då Vasakronan har höga ambitioner med sitt pågående hållbarhetsarbete är det mycket meriterande om du också har intresse och erfarenhet för miljö-/hållbarhetsfrågor. Med stor sannolikhet har du en för tjänsten relevant akademisk utbildning, alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet genom arbete.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är nyfiken, som tänker helhet och som trivs bäst i en organisation där du förväntas tänka nytt, kan påverka och där beslutsvägarna är korta. Du har också en naturlig fallenhet för att bygga relationer och eftersom du kommer ha många kontaktytor internt och externt så det är viktigt att du inte bara gillar att samarbeta och dela kunskap, utan har en vilja att göra det – på absolut bästa sätt!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Vasakronan med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Inköp, upphandling, entreprenad, procurement, ramavtal, inköp, AMA, konsulter

Om företaget
Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 185 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se

Kontaktperson Carolina Eskengren 08-12050427
Tjänstens omfattning Anställningsform Tillsvidare Placeringsort STOCKHOLM
Om företaget
Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 185 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se

Strategisk Inköpare Konsulter till Vasakronan – Stockholm

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}