På denna webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Sök jobbet
1 Lediga jobb

Chef Projektledning till ICA Fastigheter

Motiveras du av att arbeta i en föränderlig miljö där du får vara delaktig i utveckling av livfulla platser för en god morgondag? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med Projektledning av större ny- och ombyggnationsprojekt och är en engagerad, nyfiken ledare redo för nya utmaningar på ett annorlunda fastighetsbolag?

ICA Fastigheter erbjuder en unik position där du kommer att agera i en viktig roll hos en stark samhällsbyggare som skapar livfulla platser där människor vill bo, leva och verka. Länge.

Om tjänsten

ICA Fastigheter är en långsiktig samhällsbyggare som utvecklar, bygger, äger och förvaltar socialt trygga och hållbara platser där människor bor, lever och verkar. Platser med alltifrån vård, bostäder, bibliotek, lager, kontor och kommersiell handel – alltid med ICA i centrum.

Som Chef för Projektledning blir du ansvarig för teamet som arbetar med projekterings- och genomförandefasen av alla de byggprojekt som behövs för att ICAs verksamheter att öka sina marknadsandelar och växa. Gruppen arbetar både med nyproduktion såsom ombyggnationer och består idag av nio engagerade, erfarna och självgående medarbetare som du kommer att ha fullt personalansvar för.

I rollen ingår att agera utifrån ett övergripande perspektiv och säkerställa genomförandefasen och framdriften i projekten med målet att skapa livfulla och attraktiva platser, från projektstart till färdig produkt. Likaså blir du en viktig kompetensledare för gruppen Projektledning där du driver utvecklingen av dina medarbetares kompetens, förmåga och arbetssätt inom aktuellt område.

Tjänsten rapporterar till Chef Projekt- och Affärsutveckling. Vi ser gärna att din placering är i Solna, du kan även utgå från Göteborg eller kontoret i Arlöv men kommer då att behöva resa till Solna i genomsnitt en dag/vecka.

På ICA Fastigheter blir du del av en företagskultur där man också lever efter sina värderingar, här trivs du som känner igen dig i värdeord såsom Entreprenörskap, Enkelhet och Engagemang. ICA Fastigheter är, som viktig del i en stor koncern med ett starkt varumärke, en stabil samhällsbyggare som utvecklar långsiktiga fastigheter med god kvalité.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har en akademisk utbildning inom samhällsbyggnad eller annan för tjänsten relevant akademisk utbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Projektledning och där skaffat dig kunskap både vad gäller större entreprenader såsom nyproduktion samt kundnära mindre om- och tillbyggnader och är tillräckligt senior för att kunna agera i rollen som ett strategiskt stöd till dina medarbetare. Vidare har du en hög entreprenadjuridisk kompetens med vana att tillämpa olika entreprenad- och upphandlingsformer, du har också kompetens kring fastighetsekonomi med tillhörande ekonomisk styrning. Kanske arbetar du idag på ett större fastighetsbolag, på konsultsidan eller inom entreprenad. Har du även erfarenhet och intresse för hållbarhetsarbete är det en stor fördel.

B-körkort samt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som är en kommunikativ, förtroendeingivande och engagerad ledare. Du delar med dig av din positiva inställning och entreprenörskap vilket också skapar engagemang hos dina kollegor och medarbetare. Du har en mycket god påvisad förmåga att skapa en teamkänsla och tillhörighet och upplevs som närvarande även om dina medarbetare är utspridda på olika orter. Dessutom har du en god administrativ och strategisk förmåga samtidigt som du leder dina medarbetare tryggt framåt i förändring. På ICA Fastigheter arbetar men efter en strukturerad arbetsprocess med tydliga verktyg samtidigt som man verkar i en bransch som är både föränderlig och under ständig utveckling, det är därför av stor vikt att du är både framåtriktad och förändringsbenägen.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar ICA Fastigheter med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Projektledning, entreprenad, etablering, genomförande, nyproduktion.

Om företaget
ICA Fastigheter Sverige AB är ICA-koncernens svenska fastighetsbolag. Företagets uppgift är att på ett affärsmässigt sätt köpa, utveckla, sälja, förvalta fastigheter och hyra in lokaler för både ICA-butiker samt bakomliggande företag inom koncernen. För att säkerställa ett framgångsrikt butiksnät är ICA förstahandshyresgäst i över 600 butikslägen som sedan hyrs ut i andra hand till den lokala ICA-handlaren.

Kontaktperson Carolina Eskengren 08-12050427
Tjänstens omfattning Anställningsform Tillsvidare Placeringsort Stockholm
Om företaget
ICA Fastigheter Sverige AB är ICA-koncernens svenska fastighetsbolag. Företagets uppgift är att på ett affärsmässigt sätt köpa, utveckla, sälja, förvalta fastigheter och hyra in lokaler för både ICA-butiker samt bakomliggande företag inom koncernen. För att säkerställa ett framgångsrikt butiksnät är ICA förstahandshyresgäst i över 600 butikslägen som sedan hyrs ut i andra hand till den lokala ICA-handlaren.

Chef Projektledning till ICA Fastigheter

För att söka tjänsten, fyll i uppgifterna nedan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Lycka till!
{{file.name}}